Snart är mitt 19 år långa förhållande slut…

Välkommen! Forum Dagbok Snart är mitt 19 år långa förhållande slut…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68614
    Snowflake
    Medlem

    Tänka sig, hade aldrig riktigt trott att jag verkligen skulle sätta datum och punkt för ett så långt och troget förhållande, men i övermorgon, den 1 sep 2011, så är det över! Mitt 19 år långa förhållande med portion General är över!

    Min älskade sambo ska göra mig sällskap och sluta snusa även han, jag är så glad och tacksam över det! Jag bestämde datumet i våras, tänkte det passar bra när semestern är över. Ingen nedtrappning här inte! Så här sitter jag och njuter, frenetiskt kjedjesnusande dan före dan före Sluta-Snusa dan!

    Den främsta anledningen är alla $ som rullar, dessa ska jag sätta in på konto & bara använda till mig själv! Mitt ”ego” konto! 😆 Sedan borde väl inte hälsan försämras när jag slutar! 😈

    Lugna jag kommer säkert att bli arg och odräglig första tiden, jobbet är förvarnad. Hoppas bara att jag och sambon inte råkar i luven på varandra allför hett, då båda slutar samtidigt… 🙄

    Jag har tänkt avreagera mig på Cross-trainern som står och dammar här hemma när det blir för jobbigt! Kanske jag blir (mer) vältränad på köpet… ;)

    Nu har jag skrivit av mig lite, börjar faktiskt bli nervös och samtidigt förväntansfull inför detta. Går in med övertygelsen att jag kommer att klara detta, även om det kommer att bli en av de tuffaste uppgifterna jag gör någonsin… Kämpa väl alla som slutat & ta er i kragen Ni som har tänkt sluta!

    #75309
    mattiasbl
    Medlem

    Hoppas att ni finner tillräckligt med motivation för att klara av detta. Lycka till.

    #75310
    Snowflake
    Medlem

    Tänkte bara uppdatera inlägget, att jag & min sambo är helt nikotinfri sedan 1 sep 2011! Vi valde båda att sluta tvärt & inte använda oss av ”låtsaspåsar” el dyl, då det känns som att det är en del av det psykiska beroendet. & det ville ingen av oss ha kvar!

    Det känns riktigt bra faktiskt, att kunna lägga bl.a. pengarna på annat, inte behöva vara beroende av något är nästan förlösande! ;D

    För mig hjälpte det verkligen att sätta upp ett slutdatum några månader i förväg, givetvis först verkligen ha bestämt sig för att sluta! Sedan berättar man det för alla vänner och kollegor, för då känns det ”på riktigt”!

    Jag ska erkänna att humöret var lite svajigt de första dagarna, men cross-trainern har faktiskt blivit använd, även alla trapporna på jobbet särskilt i början någon gång i timmen! :D

    Jag är jätteglad och stolt över mig och min sambo! Jag hoppas kunna vara lite inspirerande till någon där ute som funderar på att ta klivet!

    Lycka till i livet allihop! Nu lämnar jag detta forum! :D

    #75311
    Marina
    Medlem

    Duktiga ni är, blir verkligen inspirerad.

    Jag har precis slutat och detta ska jag fixa!

    #75312
    Carmagirl
    Medlem

    Jag slutade för tolv jobbiga timmar sen…

    Dessutom så har min förkylning brytit ut i går morse, jag har blåskatarr, har ett stillasittande kontorsjobb.

    Ska på kurs i morgon och försöka koncentera mig…

    Är illamående, yr, ser lite otydligt…hjärtklappning, svettning, frossa. mm mm

    Tror ni jag klarar av det ? När är det som värst ?

    #75313
    Marina
    Medlem

    Klart du klarar det Carmagirl, jag är uppe i 26 timmar nu. Ge dig inte, jag testar att snusa russin som jag läst om i en annan tråd. Hjälper mig genom dom svåraste stunderna. Försök att distrahera dig med annat när det är som tuffast.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.