Slutat!

Välkommen! Forum Dagbok Slutat!

Etiketter: 

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 167 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #91349
  Anonym
  Inaktiv

  Har missbrukat nikotin i 30 år. De sista åren 1,5 dosa portion/dygn. I slutet av januari i år fick det räcka. Har haft det för jävligt ,där det enda som skänkt mig lindring är träning samt att läsa här.
  Fortfarande ett sjöslag inombords, känns som jag har en vildkatt i bröstet 4-5 timmar per dag. Trodde väl att det skulle ha lättat mer efter 80 dagar utan nikotin. Kört cold turkey, inga substitut, inget ingefära eller papper under läppen heller. Känns just nu hemskt men skall inte återvända till snus. Vet att jag har snusat färdigt i livet.

  #91350
  Anonym
  Inaktiv

  Är så less på snustrollet nu, monstret har varit extra aktivt och slitit i min kropp hela dagen. Inte ens nästan 2 timmar löpning skänkte mig lindring. Domningar i läppen och känsla av en boaorm som kramar över bröstkorg och hals. Vedervärdigt.

  #91351
  Anonym
  Inaktiv

  Fick några timmars sömn. De flesta mornar har varit bra sedan jag slutat. Dock inte denna. Tar en löptur för att se om det hjälper.

  #91352
  Inkognito
  Medlem

  Det blir mycket bättre med tiden, och fysisk aktivitet är det bästa botemedlet mot nikotinmonstret!
  Tänk igenom vad som är viktigast i livet för just dig.

  Du ska se att det här går bra. Har jag klarat 9 månader utan snus och nikotin, så kan du göra det också.

  Se till att du får lugn och ro.

  #91354
  Anonym
  Inaktiv

  Lättade lite efter 2mils löpning. Men denna vecka är inte kul. Trollet bråkar och river i mig, läppen är domnad. Men jag ger mig inte.

  #91355
  Anonym
  Inaktiv

  Tack inkognito! Trodde runt 70 dagar att det vänt men nu känns det väldigt illa igen. Men många veteraner säger ju att vid 90-100 dagar kan det lätta. Tyvärr har jag ju även läst skräckexempel som verkar ha haft en fruktansvärd strid i flera år, för att sedan börja snusa igen.

  #91357
  Anonym
  Inaktiv

  Verkar tyvärr inte bli lättare idag. En del bättre dagar dyker trollet upp först på eftermiddagen. Nu var den på plats minuter efter jag vaknat. Vilken kamp det är, fortfarande efter 82 dagar är denna strid nästan det enda som upptar min vakna tid. Men skall ta mig igenom denna dag också. Får se om trollet orkar hänga fast om jag springer backintervaller?

  #91358
  Anonym
  Inaktiv

  Träning verkar inte hjälpa mig längre. Känns fruktansvärt tungt nu. Vill bara få uppleva en stund utan det glödgade spettet trollet kört in i bröstet.

  #91359
  MR KNOX
  Medlem

  Hallå Doktorn,
  Du har det tufft, men bit ihop för satan! Du skulle kunna tänka så här:
  Du har genomlidit 83 dagar, drar du igång igen har det varit i onödan. En nedförsbacke efter 100 dagar är en klassiker o den gällde för mig. Men efter 6 mån skulle jag säga att du vet huruvida det här med snusfri är ”värt det”. Du kommer inte var symptomfri efter 6 månader, men du kommer kunna göra en korrekt bedömning av för/nackdelar.

  För en redan frälst skulle jag säga att det nog alltid är värt det. Rent krasst handlar det om en drog som måste ur systemet (fysiskt, men framför allt mentalt).

  #91360
  Anonym
  Inaktiv

  Tack dostovei! Trollet har nästan mirakulöst dragit sig tillbaka , han kommer ju givetvis tillbaka men just nu känns det okey. Det är märkligt med trollets härjningar, jag minns liksom aldrig att det blir bättre. Varje gång suget biter tag i mig tror jag att det kommer att kännas så illa för evigt.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 167 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.