Sluta utan absinens

Välkommen! Forum Tips och metoder Sluta utan absinens

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #90990
  berghman
  Medlem

  Kort om mig: född 1977, småbarnspappa, snusat ca 25 år. General portion oftast dubbla portioner inne. ca 1 dosa per 2 dagar. Försökt sluta ungefär sedan jag började. Min motivation för att sluta var:

  1. Kan jag bli en piggare människa
  2. Går det att minska kronisk smärta i rygg och ofta återkommande huvudvärk
  3. Minskar min ångest och oro utan snus? (har GAD)
  4. Blir min sångröst bättre utan snus?
  5. Fräschare andedräkt

  Testat alla möjliga metoder och slutat ”cold turkey” flera ggr. Aldrig några problem att sluta, men alltid problem att inte börja igen. Gått och väntat på rätt tillfälle som aldrig kommer. Läst ”Äntligen ickerökare” och blev inspirerad ett tag men började igen såklart. Skyller alltid på något för att lura min hjärna att jag ska börja snusa igen. Varför ska jag sluta snusa? Det är ju inte farligt. Någon last måste en ju få ha!

  Nu har jag iallafall slutat och även om jag bara har varit utan i 2 veckor, även om jag kanske åker dit igen så vill jag inspirera någon annan att sluta. Å det utan ett endaste abstinensbesvär! Körde t.o.m. dubbla extra starka snus innan jag slutade.
  Tror jag blev inspirerad av en föreläsning som tar upp idéer som jag nog tänk förut men inte aktivt levt efter. Det handlar om att allt som var innan och allt som är i framtiden inte existerar förrän jag tänker på det. Alltså är det bara en tanke när jag tänker på snus och snussug. Å en tanke är ju bara en tanke. Alltså ingenting. Att jag snusade för 2 veckor sen finns inte på riktigt.
  Någon kanske tycker det är flummigt och det kanske det är och jag kanske gillar flummigt. Rekommenderar iallafall alla att titta på den här föreläsningen:

  Ska försöka uppdatera är när det gått lite mer tid!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.