Slappna inte av

Välkommen! Forum Dagbok Slappna inte av

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #87801
    Cooper
    Medlem

    Vad händer??? Är på min 88 dag efter Cold turkey och nu plötsligt är suget otroligt starkt. Trodde ett tag att jag var home safe men ack ack ack. Förnuftet säger mig att hålla emot men nikotinet tycker att jag kan belöna mig nu när jag bevisat att jag kan sluta…. Ahhhrg!

    #87819
    elKa
    Medlem

    Hade precis som dig en riktigt jobbig period vid 80 – 100 dagar, bara härda ut så kommer allt bli mycket bättre snart 🙂

    #87824
    Cooper
    Medlem

    Tack det känns verkligen bra att höra att det finns fler med samma erfarenhet! Men snart tre månader!? Idag stod jag och kollade in dosorna vid disken på Maxi tills jag till slut tog mitt förnuft till fånga och gick. Usch vad tungt!

    #87825
    irenpanik
    Medlem

    Tror mig minnas från tidigare försök att strax innan 3 mån var riktigt jobbigt. Man blev väl bortskämd med att ofta tro att man var klar redan och slapp abstinens, och så plötsligt kommer blixten från klar himmel, eller så är det man själv som försöker med att ”nu är jag ren, så nu går det bra att festsnusa!” (den tänker jag inte gå på igen! 😛 ) Ganska precis vid 3 mån och strax efter brukar vara risk-zon för mig också, men kanske mer utifrån vad som försiggår i ens eget huvud än att man har så många fysiska symtom kvar.
    Om man fortfarande tror att snus kan lösa jobbiga situationer som uppstår t ex.

    Kom igen Cooper, du grejar det!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.