Ska sluta för sista gången på min 30 års dag (eller tidigare)

Välkommen! Forum Dagbok Ska sluta för sista gången på min 30 års dag (eller tidigare)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97446

    Tja, jag har varit här förr och nu är jag tillbaka. Är 29 år gammal, fyller 30 i april 2022 och har då tänkt sluta för sista gången. Har snusat ”ordentligt” sen jag var 16-18 år och haft några uppehåll men alltid lyckats börja igen mycket pga min psykiska sjukdom. Jag har bipolär sjukdom vilken gjort att när jag tex slutat och inte fått någon sömn och massa andra abstinensbesvär så har min sjukdom verkligen kickat igång och jag har drabbats av psykos, självmordsförsök, inläggning på psykiatrin osv… Så jag har väl egentligen inte jättebra erfarenheter av att sluta men nu har jag varit stabil och utan psykoser i 2,5 år och jag tror ärligt talat att jag skulle må bättre i längden av att inte snusa. Jag lider av extremt mycket ångest och ibland känns det som att snusandet eggar på den där ångesten.

    Jag vet mycket väl hur tufft det är att sluta tvärt och ska jag lyckas så måste jag nog förbereda mig minst ett halvår i förväg samt använda mig av nikotinplåster i början. Abstinens är vidrigt och den blir ännu vidrigare i samklang med mina symtom som jag får av min sjukdom. Är så fruktansvärt leds på att snusa och känna mig tvingad till det för att inte få abstinens och somna med snus och ja.. jag är leds.

    Dessutom så funderar jag på att nångång bli gravid med min sambo och jag vill inte behöva sluta NÄR eller OM jag blir gravid utan jag vill ha slutat innan dess.

    Snälla ge mig råd stöd och pepp om ni orkar //slavundersnuset

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.