Shit, det kanske funkar!

Välkommen! Forum Allmänt Shit, det kanske funkar!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68493
    Mikaels
    Medlem

    Hej!

    Nu har jag varit nikotinfri i heeela 24 timmar. Suget efter att ta en snus efter de klassiska momenten ”snus till kaffet”, ”snus efter maten” o.s.v. har inte varit alltför stort. Däremot är min omvärld lite suddig, ungefär som när man börjar bli lite berusad. Antar att det är nikotinet som är på väg ur min kropp och att min hjärna inte uppskattar att jag inte fyller på med mer nikotin (kan ju va’ viss trötthet också…?). Jag har under dagen tagit tre stycken onico men insåg snart att det kanske ger mig ett ytterligare problem i framtiden då jag ska göra mig av med den vanan av att ha något under läppen. Nä, nu gäller inget snus och inget annat under läppen, det som får hjälpa mig är tuggumi!

    Ha det gott, alla!

    #75189
    Jarre
    Medlem

    Jag hade lite svårt att koncentrera mig på saker och ting första 2 dagarna typ, sen vart det bättre och bättre. Jag körde även med fakesnus i en månad ca. och ja det var svårt att ”sluta” med det också sen.

    #75190
    Mikaels
    Medlem

    Snart 1 ½ vecka och det går alldeles lysande. Struntade i Onico för att hänge mig helt åt tuggummi istället. Tänkte att jag tar hellre EN jobbig omgång istället för att ”se fram emot” en ytterligare jobbig period då vanan att ha något under läppen skulle bort.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.