Pust!

Välkommen! Forum Dagbok Pust!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #70696
    Bluebear
    Medlem

    Då har man överlevt 2 snusfria dygn. Hittade en dosa i bilen med lite snus kvar i . Jag slängde den! Men det blir dyrare att sluta än att snusa. Det gick åt 2 snickers på väg hem från jobbet igår. Det är ca 3 mil.

    Hoppas sambo och barnen kan sköta sig några dar nu. Svårt att får lugnt och ro. Återkommer….

    Björn

    #76484
    pajjja
    Medlem

    Det där med att äta godis istället. Det är jobbigt att inte ha snusen när man åker bil. Jag jobbar som brevbärare, vanligtvis cyklar jag. Men andra veckan efter jag slutat snusa så fick jag ha bilrundor hela veckan. Då tröck jag ca 4st sånna snickers per runda. Inte konstigt man går upp en del i vikt när man slutar snusa. Jag har aldrig tidigare kunnat äta en heel chipspåse själv, de fixar jag lätt nu.

    Men lycka till Björn! Och försök att inte äta föör mycket snickers, du kommer ångra de sen! Håll ut istället. Eller ät halstabletter!

    #76485
    Bluebear
    Medlem

    Jag har gått över till ölkorv istället :) det kan jag starkt rekommendera!

    1 vecka nu……

    //Björn

    #76486
    Septagon
    Medlem

    Hahahaha ja ölkorv eju bättre än snickers :) Nåja nästa helg är det varmt nog för att hoppa på cykeln o dra ett par 10milare behövs efter 3v kämpande mot snuset…

    Kämpa på!

    #76487
    Bluebear
    Medlem

    Blir galen just nu. Är hemma och vårdar 2 barnen och sambo som är sjukan. Lite påfrestande. Hsr varit 100% snusfri i 17 dygn och 2 tim och 40 min aaaaaaargh…….. Hjälp!

    #76488
    Septagon
    Medlem

    Nikotinångest o 2barn att pyssla om stackars dig o barnen ;). Själv drack jag en ½ flaska whiskey i lördags dock inget snus men nu så har jag åkt på någe jäkla dubbelabstinens o japp jag drog några mil på söndagen. Bara att kämpa…. o träna för det hjälper en smula… testa att lyfta kidsen i varsin arm med 10repetitioner.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.