På´t igen

Välkommen! Forum Dagbok På´t igen

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #98442
  irenpanik
  Medlem

  Det känns ju lite pinsamt såklart att börja om igen. Var utan ca 4,5 månader sist innan jag lurade mig själv med ”bara en liten festprilla…! Vilket man ju vet egentligen är en stört dålig idé.

  Har försökt måånga gånger till och från nu under ca ett halvår att börja om, kanske får svälja det här inlägget också om ett tag… heh… :/ Men känns ändå värt det för oddsen brukar öka när man nånstans för någon känner att man får stå till svars för det.
  Vet iofs inte om det är just några aktiva slutare här nu?

  Nikotinet har väldigt hårda klor i mig särskilt när det fortfarande är så pass nytt och man både har ”snusfyllekänslan” färskt i minnet och även giftet kvar i kroppen gissningsvis (eller förhoppningsvis bara) ca 4 dagar till. Har kedjesnusat starka grejer.
  Ärligt talat känns det fortfarande som gambling med omständigheter om jag ska lyckas denna gång eller inte, litar inte på mig själv i sammanhanget, särskilt inte än medans det är färskt. Men det får la ta så många försök och så lång tid det tar, jag vet ju egentligen att jag vill och bör vara snusfri.

  Passar på att skicka hejja-hälsning till alla duktiga som lagt av! Om man missar någon aktiv. Heja heja! 🙂

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.