Onico, ingefära etc

Välkommen! Forum Allmänt Onico, ingefära etc

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #71029
    MR KNOX
    Medlem

    Har nu varit nikotinfri i snart tre månader, och det har funkat riktigt bra. Körde inga plåster eller nedtrappning, utan ingefära och Onico.

    Nu kör jag nästan en dosa Onico om dagen och börjar fundera på om det är läge att ta bort det också.

    Har någon erfarenhet från det här?

    Att sitta fast med Onico är ju helt klart bättre än riktig snus, men det känns ju inte som att jag är snusfri..

    Är tyvärr lite rädd att jag kommer tappa motivation utan Onico. Värt att vänta en månad eller så, och sen sluta med Onico? Eller köra direkt?

    Tips, idéer?

    #76503
    Septagon
    Medlem

    Sitter själv här efter 3veckor med onico snuttandes som en liten bebis men ska slänga skiten när jag klarat 4v. Tycker att man ständigt går runt med en underlig känsla av att sakna något här i livet med eller utan Onico. Du har klarat 3 långa månader så testa du att bryta med onico,,, funkare inte så återgå till nappen ;)

    Bara att kämpa på!

    #76504
    Samurajen
    Medlem

    Slutade själv snusa för en dryg vecka sedan och sitter i skrivande stund med just Onico under läppen. Tror inte att det finns någon speciell nedtrappnings tid för Onico utan jag tror att det är lika bra att göra slag i saken och lägga av med Onico så fort som bara möjligt! En av anledningarna till att jag lade av med snuset var ju min ekonomi och med en dosa Onico per dag blir det ju inte många penningar insparade!

    #76505
    stefan65
    Medlem

    Det är ju väldigt olika vad vi känner och behöver när vi slutar. Själv bestämde jag mig för att inte köra med något nikotin och Swedish Match hade jag sponsrat tillräckligt i livet så ingefära var mitt första substitut. Efter kanske 1-2 månader så bytte jag bort även den då mot Läkerol Salmiak som också funkade bra och gissningsvis så är det väl ca 1 månad sedan jag är ”helt fri”. Gör det som känns rätt för att hålla snuset borta men har du klarat dig så här långt är det inte nikotinsug utan annat du känner. Fortsätt kämpa.

    #76506
    MR KNOX
    Medlem

    Tack för bra tips o synpunkter!

    Läkerol låter inte helt fel.. Sätter dealine på månadsskiftet.

    Och som någon sa, jag får la ”sätta in nappen igen” om det skulle totalkrisa :)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.