Nu tusan ska jag lägga av!

Välkommen! Forum Allmänt Nu tusan ska jag lägga av!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68273
    lisaeriksson
    Medlem

    Jag har varit snusberoende hur länge som helst. nästan två år nu. jag började när jag inte mådde bra, var depremerad och då smakade jag av någon och tyckte det var gott. sen dess har jag snusat. inte en dosa/dag precis men det har blivit ganska många dosor på dessa två år. Nu måste jag sluta, har inte råd nu, och mamma vill inte betala sånt säger hon. Och jag förstår henne. Snus är inte bra, tyvärr är det gott, men det är inte bra.

    Ni får gärna komma med förslag om hur jag ska göra när abstinensen kommer.

    Och peppa mig gärna.

    Tack//Kram från Lisa!

    #74632
    Richie
    Medlem

    Rätt beslut Lisa!

    Efter ett par dagar håller den (för mig) bara i sig en liten stund och då diskar eller städar för att tänka på något annat, de har funkat för mig. Dricker nog 2-3 liter vatten om dagen nu också.

    De som fungerar absolut bäst är att sticka ut och springa. Har inte en tanke på snus så länge man springer och känner sig inte alls sugen på ett bra tag efter..

    Kommer att gå bra! Lycka till!

    #74633
    lisaeriksson
    Medlem

    Hej Richie!

    Tack för det. Jag ska försöka med det!

    Får träna lite extra. :)

    #74634
    TLiman
    Medlem

    Hej

    Rätt beslut!

    Själv har jag kommit fram till att äpplen är bra, särskilt svenska Ingrid Marie. Jag har nog ätit närmare fem kilo på tre veckor :D

    Kommer att gå kanon det här!

    Kämpa på!

    #74635
    TLiman
    Medlem

    Och som jag skrev till Feffander i en annan tråd.

    Sen tror jag att mycket beror på ens eget tankemönster, man behöver bli medveten om sin beroendepersonlighet och när det är den som tar över och hur man skall tänka för att styra bort beroendetankarna. Jag har insett att om jag är medveten om att nu är det min beroendepersonlighet som står och är förbannad blir det lättare att kontrollera sig, eftersom det är den personligheten jag vill bli av med, då får jag helt enkelt försöka att kväva den på alla sätt. Jag har snappat upp en del från min sambo som är beroendeterapeut och försökt att använda detta i min egen avvänjning.

    Kämpa på!

    #74636
    lisaeriksson
    Medlem

    Tack alla! Jag ska klara det. La precis in min allra sista snus (Göteborgs rape)… lite vemodigt att slänga den sista dosan. men jag skaaa klara det.

    Snuset har blivit som en vän för sjutton! Och nu ska man skiljas från den vännen! det kommer nog bli lite hårt ett tag men det skaa funka

    #74637

    Stå på Lisa.

    Hold oss oppdatert på utviklingen. Du har en fordel som kun har holdt på i 2 år. Da er ikke nikotinen like innarbeidet som den er på en del av oss andre her. Tror jeg. Men det blir nok tøft nok allikevel.

    Ikke lev livet som en snusberte. Ta noen tøffe dager og uker nå, og lev resten av livet uten. Det er det beste!

    Lykke til.

    #74638
    lisaeriksson
    Medlem

    Har nu varit utan snus en hel dag. Det kommer nog gå bra förhoppningsvis…

    #74639
    TLiman
    Medlem

    Härligt!

    Nu är det bara att kämpa!!

    #74640
    lisaeriksson
    Medlem

    Fast nu har jag åkt dit igen… bajs… allting är upp och ner hemma nu och jag var bara så himla sugen på snus för det lugnar mig alltid… så jag köpte en dosa röda lacket… skit jag är så besviken på mig själv så det finns inte. antar att det är lätt att åka dit igen. Men detta är skitans också sista dosan förhoppningsvis ever.

    Förlåt alla som har peppat mig!

    :(

    Skit

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.