Nu provar jallaz igeeeen

Välkommen! Forum Allmänt Nu provar jallaz igeeeen

Etiketter: 

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 80 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #85878
    jallaz 6.1
    Medlem

    Ja slutar idag kl20:00, har slutat förr men känner mig peppad som alltid när det är dags att dra till svångremmen, har skrivit en massa uppsatser här på forumet för nått år sen som hjälpte( I O F S inte hjälpte) men de e kul o skriva med likasinnade…!

    #85879
    messi
    Medlem

    Tjo…av ren nyfikenhet. Vad va det som gjorde att du börja igen?

    Lycka till och kör hårt förövrigt!

    #85884
    jallaz 6.1
    Medlem

    Har misslyckats 2 g efter ca 1års uppehåll,, svåraste tiden tycker jag, man har klarat(tror man) det o man släpper garden lite, sen har ja en massa andra misslyckande som varit kortare.

    #85890
    mumintrollet
    Medlem

    Lycka till, jag märkte att jag spottade ut mina sista prillor exakt samtidigt som dig i min egen dagbokskedja 20:00 och CET +1 .
    Detta ska vi klara av 🙂

    Hur har din morgon varit, för min egen del var nog denna överraskande klurig 🙁

    #85894
    jallaz 6.1
    Medlem

    Var sugen på mat hela kvällen så jag gick o la mig halv 9 för att slippa äta(måste ut o jogga ikväll) vakna 05:30 o drog på mig byxor(tomt på snus? visst ja?) kaffet på(tomt på snus? visst ja?) kör till jobb(tomt på snus? visst ja?)
    Viktigaste/svåraste med att sluta för mig är att allt jag gör förknippas med en god snus,, måste tänka nytt,, AAHaa lite goda vindruvor till morgonkaffet, kanske ett gott tuggummi efter maten,,, 25 år av dåliga vanor

    #85919
    jallaz 6.1
    Medlem

    Går väl ok med slutandet, frugan märker att jag håller på med slutandet så det går väl inte så där superlysande, men de är ett stort berg som ska flyttas,släpas,sprängas innan man ser ljuset i tunneln..

    #85920
    jallaz 6.1
    Medlem

    ute o sprang 4,6km(trötter), jag kan cykla 6-9mil i 3-4h utan problem men att springa 4-5km i 20min är inte gjort för denna kropp,,,! ska försöka springa varannan dag nu bara för att skratta snusdemonerna i ansiktet,,!

    ”bättre med kramp i låren än i läppen”

    #85924
    Landale
    Medlem

    Abstinensen kan du skratta åt, den består av 100% hjärnspöken och inget annat! Alla som misslyckas med att sluta snusa har inte slutat på riktigt. Dom drömmer, längtar medan hjärnan undermedvetet jobbar på högtryck för att finna en god ersäkt att börja igen. Mitt tips: FIMPA! Ta farväl av skiten och gå vidare i livet…

    #85925
    jallaz 6.1
    Medlem

    Abstinensen är beroende inte jag, ja har slutat, abstinensen ska bara fatta det.. ska försöka flytta över abstinensen från snus till motion

    #85928
    jallaz 6.1
    Medlem

    1 vecka, min sluta strategi denna gång börjar växa fram/ta form ,,,släta över allt som mitt alter ego försöker förstora!

    /alter ego/ gud vad jag är sugen på bla bla bla
    /jag/ ah slappna av o gå en runda istället
    /alter ego/ f++k vad jag börjar lägga på mig vikt
    /jag/ ah relaxa, ut o spring en runda
    /alter ego/ shit vad jag är rastlös
    /jag/ lugna gatan, ut o gå med hunden lite.

    Sen är det ju lite skruvat med dessa inre dialoger/monologer, men bara det funkar så.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 80 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.