Nu kör vi!

Välkommen! Forum Allmänt Nu kör vi!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82277
    frideluppan
    Medlem

    Börjar mitt snusfria liv om typ 40 minuter… Ny dag nya möjligheter!

    Är det någon som har tips hur man undviker att ta en prilla när det går en emot på det personliga planet? Har många konfliktfyllda situationer i mitt liv som gör att snuset är en av få saker som får mig att gå upp på morgonen exempelvis…

    Tips/råd?

    #82284
    martin_1
    Medlem

    Tänk ut en plan för hur du skall lösa konflikter. Jag satte sluta snusa projektet först och undvek,backade ur och kompromissade mig igenom konflikter mer än vad jag skulle göra normalt. Man är inte som vanligt så man bör inte försöka sköta konflikter som vanligt.

    Men det är svårt. Annars kanske träning eller nån form av avslappning för att hålla förståndet intakt? 🙂

    Hoppas det går bra i alla fall! Lycka till!

    #82288
    yrselattack
    Medlem

    Jag planerade in mitt snusstopp på en långledig helg. Allt för att minimera kontakt med människor och konflikter. Men tids nog måste man gå till jobbet, träffa folk. Och humöret är en jobbig baksida med det här sluta snusa-projektet. Jag har i vredesmod fattat dåliga beslut på jobbet. Skällt ut folk i onödan. Samtidigt har jag varit öppen med mitt mående och som tur är har de flesta av mina kollegor tålamod och en gnutta humor. De skrattar ibland när de ser mig. Av skadeglädje kanske. De nästan väntar på att jag ska flippa över nåt.

    Men nu ska du inte göra som jag. Utan mer lyssna på Martin. Håller med om att det är klokt att tänka ut en plan för att lösa, undvika konflikter. Jag ska själv dra mig undan en tid, tills humöret lugnat ner sig. Acceptera att ha tråkigt en tid. För,(det känns som ett mantra här på slutasnusa.se): ”Det blir bättre!”

    #82306
    novacain
    Medlem

    Hoppas det går bra för dig! Och absolut så blir det bättre, redan nu är jag helt abstinensfri och går ofta längre tid innan jag ens tänker på snus. Helt underbart, och du kan snart vara där också 🙂 lycka till och kämpa på! Sur får man va! 😉

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.