Nu gäller det.

Välkommen! Forum Dagbok Nu gäller det.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #79763

    Bestämde igår att jag skulle sluta med även snuset. Det har varit en stor hjälp för att sluta röka, men det förstör mina tänder. Lika bra att bli av med nikotinet helt nu efter 5 års rökning och snusning. Men mår inte bra idag. Är helt groggy i huvudet. Kunde inte sova på natten och vaknade två timmar för tidigt och magen gör riktigt ont. Hoppas det blir bättre snart.. Ska gå och lägga mig nu för att samla krafter!

    #79765
    surgubbe
    Medlem

    Lycka till! Det blir ett par tuffa dagar men ta en dag i taget. Och känn dig nöjd efter varje dag. Håll ut bara och låt inte nikotinmonstret lura dig. Aldrig mera snus!

    #79767
    Ziiid
    Medlem

    Viktiga är att du inte luras tro att du ”faktiskt inte vill sluta just nu” utan istället skjuter upp det till senare. Det är som någon här skrev i min egen dagbok – det finns inget dåligt tillfälle att sluta snusa.

    Kämpa på

    #79769

    Tack för stöttningen och tipsen! Känns bättre nu faktiskt. Ska ta en onico och koppla av.

    #79845

    Har fortfarande lyckats hålla mig ifrån snuset. Nästa steg är att sluta använda Onico också. Vet dock inte om jag klarar det än. Önska mig lycka till!

    #79847
    Aware
    Medlem

    Lycka till! jag dumpade onicon igår. Har gått ett dygn utan något under läppen, känns helt okej ändå.
    Mycket tuggummi(inte under läppen) och grönt te dock

    #79848
    cheaptrick
    Medlem

    Svårt nu i början. Men det blir bättre! Ett tips är att titta på de andra dagböckerna. Lite att förbereda sig om vad som komma skall.

    Lycka till!

     

    #79849
    LarsG
    Medlem

    Lycka till!

    Första tiden kan vara hur jävlig som helst. Men har du bara mentalt förberett dig, så kommer du att klara det.

    #79884

    Klarade inte av att sluta med Onico, fick bara panik av det. Tror att jag är mer psykiskt beroende av det än fysiskt, kanske, jag vet inte. Igår kväll blev det riktigt jobbigt och jag kände en panikattack komma. Min vän sa att hon hade cigg. Sa jag nej? Nej.. Jag har fortfarande inte tagit en snus men det är ju ändå samma sak som om jag  skulle gjort det. Det är ju nikotinet jag vill komma ifrån. Fy skäms.

    Men jag ger inte upp för det. Bara att fortsätta kämpa genom ångesten.

    #79885

    Håll kvar Onico ett tag till och skippa allt med nikotin. Första veckan är fysisk. Psykologin kommer sen och det är först då som det är läge att tänka kring substitut.

     

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.