Nu är det dags!

Välkommen! Forum Dagbok Nu är det dags!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68484
    Emth
    Medlem

    Imorgon kör jag igång på riktigt! Hade min sista dag på Komvux idag och nu ska jag vara hemma hela sommaren. Har snusat i 5 år vilket kanske inte är så mycket jämfört med många andra men jag är faktist nervös för att sluta! Har förberett mig med allt möjligt så som säga till mina närmaste att det är dags o att jag behöver stöd, köpt hem ton med tuggummi och annat, laddat hem iphone appen fimpa nu m.m.

    Jag har försökt att sluta förut men jag har mått så sjukt dåligt och till och med gjort mig osams med människor som står mig nära. Det kändes inte som jag kunde kontrollera mig o va bara ledsen och arg hela tiden. Så om man har några bra tips på hur man kan göra när det är som värst så blir jag jätte glad!

    Så imorgon kör vi! Och jag har gett mig tusan på att jag inte ska ta en snusjäkel till efter imorn! Har varken råd eller vill hålls med skiten..

    Och jag känner mig verkligen redo nu, känner att jag har motivationen!:)

    #75156
    Jarre
    Medlem

    Motion och träning är ju bra för att rensa huvudet, när man har känslorna utanför kroppen:)

    Lycka till, det här fixar du:)

    #75157
    Emth
    Medlem

    Det är tur att jag har min lille hund så jag promenerar en del:) ja det gäller väl att man är sysselsatt. Nu är det en timme sen jag slutade o än så länge är det lugnt haha:) är nervös för kommande tid !

    #75158
    Jarre
    Medlem

    Du har några tuffa dagar framför dig, men kom ihåg att det blir lättare med tiden :-)

    #75159
    Mattias444
    Medlem

    Hej Emth, bra beslut. jag själv fattade mitt beslut fö en vecka sedan och det har gått bra hitills. Byt nikotinet mot frukt och motion. jag aktiverar mig varje dag och det är fantastiskt skönt. Lycka till!

    #75160
    Emth
    Medlem

    Ja Ush det verkar bli väldigt tufft det här!! Nu har jag hållt uppe i 12 timmar o det är läggdags.. Jag mår riktigt dåligt nu vet snart inte vart jag ska ta vägen!

    Nu vill jag bara att dagarna ska gå som man kommer förbi det värsta stadiet..

    Tack för tipsen!:) jag har märkt att endel hjälper bra! :)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.