Någon som känner igen sig?

Välkommen! Forum Dagbok Någon som känner igen sig?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72977
    annaterese
    Medlem

    Har varit snusfri i två veckor nu! Det känns bra och kul men jag mår så dåligt, känner mig ledsen, deppig, arg om vartannat. Är det ngn som känner igen sig? När går det över? Eller måste jag gå i terapi? Det är en sån tydlig skillnad för innan brukade jag vara glad utan ngn speciell anledning och positiv, men nu är jag ledsen utan ngn speciell anledning och negativ. Hoppas att det vänder, men just nu är det verkligen skitjobbigt!!

    #76876
    issen
    Medlem

    Jag känner absolut igen det du beskriver. Jag har slutat snusa ett antal gånger under mina 30 års missbruk av nikotin och misslyckats varje gång pga svår depression. Nu har jag klarat 169 dagar utan nikotin och helt utan depp, så fantastiskt bra att jag knappt tror det är sant!!!! Min hemlighet är att jag tog hjälp av hypnoterapi som för mig fungerade klockrent. Terapin tog två timmar och sen försvann alternativet att snusa för mig!!! Sen har jag haft abstinensbesvär med svettningar, yrsel, vaknat på nätterna etc etc och ändå så har det varit så lätt mot tidigare försök. Skumt, mystiskt, flummigt – ja, men det skiter jag i. Det funkade för mig!!!

    #76877
    JohnBWho
    Medlem

    Jag slutade i tisdags natt. Själva tisdagen var inte så svår. Men sen… Humöret. Jag skäms över att inte kunna kontrollera mig själv. Arg arg arg och ledsen… Och som du skrev så brukar jag med vara glad. Men ilskan kommer som en bomb och lägger sig likaså. Ledsen är jag hela tiden…

    #76878
    Anonym
    Inaktiv

    Jag hade en svår period i ungefär 1 månad, där jag också ställde mig frågan om det är värt detta, men det har vänt, abstinens och sug är minimal och jag kan kontrollera de infall och ideer, om att det var bättre med snus, håll ut och det kommer bli bättre ingen tvekan jag lovar att du också kommer lyckas så dela upp dina närmaste dagar i mindre delmål och ta en dag i taget. Det kommer vända snart.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.