Mitt val

Välkommen! Forum Dagbok Mitt val

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81329
    magsa
    Medlem

    Sitter nu och undrar varför jag vill snusa och varför jag inte vill. Kan egentligen konstatera att jag efter 32 år av nikotinmissbruk insett att jag inte vill! Man luktar skit i munnen, man orkar mindre, tandköttet blir kasst. Egentligen är detta fullt tillräckliga skäl för att lägga av, men om jag är ärlig mot mig själv så handlar det egentligen om att jag inte vill vara fast i ett missbruk. När jag nu sitter och skriver detta, 5 min efter min sista prilla vet jag att helvetet väntar bakom dörren. Precis som så många av er har jag försökt sluta många gånger tidigare, men det har alltid skitit sig. Jag vet att på fredag kommer jag att lida, men bara om jag tillåter mig själv att lida.

    Hur som helst så känns det skönt att veta att i detta forum så finns det många som delar samma börda. Jag har bestämt mig, nu får det vara nog!

    #81333
    maffe
    Medlem

    Önskar en trevlig snusfri resa, lycka till. Jobbigt som f..n är det, men veteranerna här sidan säger att det är värt det..

    #81337
    magsa
    Medlem

    Nu är klockan 07:22 vilket innebär snart 24-timmar nikotinfri. Konstaterar att jag genomlidit en jävla massa olika fenomen under det sista dygnet, men att det faktiskt gått rätt bra. Motiverar mig själv med ett litet mantra ”Jag vill, men jag behöver det inte och det är inte bra för mig”

    #81339
    martin_1
    Medlem

    Jag håller tummarna. Ger man sig fan på det, så går det. Lycka till!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.