Misslyckats igen

Välkommen! Forum Allmänt Misslyckats igen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81536
    Ralarm
    Medlem

    Fan! Misslyckats snusa igen trots alla fina och peppande dagböcker här på forumet. Slutade för tre veckor sedan men köpte en dosa ettan portion igår efter att ha tagit en prilla från en kompis, främst för att jag känner mig som ett socialt missfoster utan nikotin i kroppen.

    Jag har försökt sluta konstant i 1,5 år så är så trött på nikotinet. Innan dess hade jag hållt uppe ett par månader och har aldrig varit med om en sån energi och livsglädje, men av nån konstig anledning lyckades jag ändå börja igen.

    Det sjuka är att jag kan verkligen inte snusa, får problem med sömn, sämre kondition och sämre potens men jag kan ändå inte sluta. Snusar heller inte särkillt mycket när jag väl gör det, kanske 1 – 2 dosor i veckan.

    Känner mig något uppgiven just, hur går man vidare? ska man acceptera att man är och kommer förbli nikotinist.

    #81541
    Jessi
    Medlem

    Såklart du inte ska acceptera det!! Nej! Och du kan, vet inte vad som fattas, vad du behöver göra annorlunda. Vad gick fel i ditt sista återfall? Vad borde du ha gjort annorlunda? Förutom att stoppa snuset under läppen förstås. Du vet säkert, om du tänker på det. Och akta dig för att lura dig själv (nikotinmonstret kanske lurar dig för att behålla dig i träsket)
    Tack för att du delar med dig av ett återfall, de är viktiga att ta del av för mig och kanske även du har glädje av ditt återfall på din väg mot snusfrihet. Ge inte upp. Försök att hitta en lärdom.

    #81550
    martin_1
    Medlem

    Kör igen! Det är väll det enda man kan göra. Ge inte upp! Men ha inte för bråttom. Planera, tänk igenom. Och var beredd på att du kommer må dåligt ett ganska bra tag efter stoppet. Det blir inte bättre nån annan gång. Du kan fixa det! Lycka till!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.