Minne?

Välkommen! Forum Allmänt Minne?

  • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast för 12 år sedan av Anonym.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72547
    Anonym
    Inaktiv

    En till fråga…

    Jo, har någon av er känt av någon generell förbättring av minnesförmågan efter att ni har slutat snusa? Då menar jag naturligtvis inte under abstinensfasen för då blir man ju helt knas. Har tänkt lite på detta med blodcirkulation i hjärnan… Snus borde ju, rent teoretiskt, inte direkt gynna minnesfunktionerna… De (få gånger) jag har lyckats hålla upp märker jag snabbt att händer, fötter och näsa blir mindre kalla och får bättre blodcirkulation och jag tänker mig att detsamma borde gälla hjärnan och att snusstopp i det långa loppet borde gynna minnet… Nå, någon som har märkt något?

    #76759
    Lottapotta
    Medlem

    Intressant tanke! Efter åtta dagars snusstopp märker jag inga hälsoförbättringar – what so ever. Snarare sämre med förstörd sömn, skum mage, koncentrationsstörningar och dåligt humör. Men på sikt hoppas man förstås att snusfriheten ska märkas på hälsan. Lite bättre hjärnfunktion skulle jag inte tacka nej till.

    #76760
    Anonym
    Inaktiv

    Min vilopuls har gått från 70 slag/min till 60 slag/min och detta redan efter 1 dygn utan snus, jag är inne på min 5:e dag och pulsen är stadigt 60 per min i vila.

    Om detta i sin tur kunde förbättra minnet vore det riktigt kul, det är kul att läsa alla reflektioner som görs kring detta ondskefulla snuset

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.