Min första vecka!

Välkommen! Forum Allmänt Min första vecka!

Etiketter: 

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #86209
  smush
  Medlem

  Hej alla! Nu har jag varit nikotinfri i en hel vecka. Inget snus, det har inte varit enkelt att gå utan snusen men man har klarat av det. Dag tre och fyra var riktigt jobbiga var ända nerv i kroppen skrek efter nikotin men man klarar sig genom att göra allt annat för att distrahera sig själv. Suget kommer och går och vissa dagar är det starkare än andra men det gäller att hålla sig borta från det. Tuggummi och sugtabletter har det blivit gott om. Första veckan var hemsk inget jag vill göra om igen så jag använder det för ge mig ytterligare motivation för att klara av det.

  Denna sidan har faktiskt hjälp mig, genom att läsa hur andra har haft det och hur det går för er. Hoppas att någon kan finna någon motivation i det jag har skrivit för att hjälpa mot suget efter en prilla!

  #86211
  sverker
  Medlem

  Jag skriver under på allt du berättar, det finns en framtid utan snus och nikotin. Och alla berättelser jag har läst här, hjälper mig mycket. Även om jag är relativt gammal, så går det att sluta – om motivationen finns.

  Lycka till!

  Sverker

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.