Men va f.. vad de ska vara jobbigt!

Välkommen! Forum Dagbok Men va f.. vad de ska vara jobbigt!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #89352
    Maharion
    Medlem

    Hatar detta, så innerligt. Varför ska en utsättas för detta? Har svårt att förlåta mig själv för att jag har försatt mig i detta. Hur kan en vara så dum i huvudet.

    Lugn o fin.. Börjar om.

    Hej, jag är ny här och vet inte riktigt varför jag skriver, antar att jag vill tycka synd om mig själv och önskar, genom att få bekräftelse, att min smärta ska lindras, men samtidigt vet jag att det inte gör det, så va fan! Varför är jag så jävla dum som försätter mig i denna situation..

    Lugn o fin.. Börja om.

    Hej! Alla glada snusslutare! Här är jag, en till i mängden som har valt att sluta, ja det är just det, det är ett val, ett som jag själv har tagit. Jag har o andra sidan oxå valt att börja en gång i tiden trots att jag vet hur det påverkar mig. En kan tycka att en är dum i huvudet och det är ju faktiskt alldeles sant, jag var dum i huvudet. Det som en kan glädjas åt är just att jag är mindre dum i huvudet nu, som har valt att sluta!

    Det har nu gått en månad! O jag mår fortfarande piss. Jag vet som tidigare att jag kommer bli deprimerad, har svårt att fokusera, typ inte får mycke vettigt gjort, svårt att göra mitt jobb, gå upp i vikt, alltid vara sugen på något som får mig att må bra, alltid hungrig, tycka synd om mig själv, va otrevlig mot andra, svårt att hålla det jag lovar för att jag glömmer typ allt.

    Hatar det här… Aldrig mer! Aldrig mer utsätta mig för detta skit!

    Kram på er, hoppas att er söndag är bättre!
    P.S. Maharion är mitt gaming alisas, jag e en kille om nu någon undrar genus D.S.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.