Mår skit…

Välkommen! Forum Dagbok Mår skit…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68479
    abstinens
    Medlem

    Hallå alla, måste skriva av mig lite..

    Jag har bestämt mig för att sluta snusa för att vara en bra förebild för mina barn då jag inte vill att de ska börja med att snusa. Jag har önskemål på min fru som hon ställer upp på och givetvis så förstår jag hennes vilja att jag också ska bjuda till för att göra henne glad också.. Jag lovade i ett svagt ögonblick att jag kunde ju sluta att snusa….

    Har snusat i dryga 20 år och lagt ner en smärre förmögenhet på detta, som alla andra antar jag.. Det går bra att vara utan snus när jag är hemma men ta mig faan så är det smått omöjligt på jobbet som det känns. Börjar må dåligt över att jag smygsnusar på jobbet, ibland inget men oftast upp till 4 snus (portion). I och men att min fru ställer upp på mig och blir besviken när jag inte ger mig helt och smygsnusar så börjar jag som sagt må riktigt dåligt över att jag inte kan bita ihop mer än jag gör.. Vill ju inte göra henne besviken mer. Men varför är det så svårt när jag dragit ner så väldigt mycket så att jag inte känner att jag måste ha en snus så fort jag vaknar upp och att det finns pengar på kontot kvar i slutet på månaden ? Innan planerade man ju hela jävla månaden så att det skulle finnas pengar på kontot till snus, nu finns det ju pengar kvar och vi kan till och med spara en tusenlapp i månaden…

    Köpte en dosa på väg till jobbet idag och direkt efteråt kom skammen :( Jag ska ju inte göra det för att jag lovat att inte göra det och vill inte säga något heller för att jag vet att jag göra andra besvikna men gjorde det i alla fall, vet igentligen inte varför.. Är jag verkligen så nere i skiten ?

    Vill verkligen sluta för att glädja min underbara fru och barn.. Att jag sedan får en bättre hälsa, sover bättre och har mer slantar kvar att göra kul för gör ju inte saken sämre !! Letar orsaker till att inte sluta helt men inser ju samtidigt att jag inte kommer att kunna snusa lite bara för att det är gott…

    Detta kändes riktigt bra.. Listar ju bara fördelar och att jag mår dåligt över att jag smygsnusar.. Så varför är det så himla svårt ??!! Det borde ju inte vara det när jag läser inlägget i efterhand och ser allt jag skrivit…

    Har väll levt i en illusion om att jag bara har varan att jobba med men måste väll också inse att jag också är en slav under nikotinet fastän jag snusar så pass lite.

    Har ni några goda råd tar jag emot dessa med öppna armar !! Jag vill igentligen inte sluta helt men jag vill göra min fru glad, vara en bra förebild för barnen, ha mer pengar kvar i slutet på månaden, få en bättre hälsa mm. Det är mer värt än att snusa så detta borde väll gå i alla fall ??!!

    #75136
    abstinens
    Medlem

    Har funderat och läst lite inlägg.. Nu sätter jag ett datum !!!

    Från och med den 25 maj, lönedag till ära kommer jag att klippa skiten helt för resten av livet.. Då har jag en dag extra på mig att peppa så mycket jag kan…

    #75137
    TLiman
    Medlem

    Härligt!

    Du tar rätt beslut, men du måste bestämma dig på riktigt. Kan nog vara läge att ta ett snack med frugan också. Hon kommer att vara din största hjälp under vägen och det är också hon som kommer att få stå ut med ett sämre humör.

    Men det är klart att du klarar av det!

    Kämpa på!

    Och kom ihåg att här på forumet kan man få mycket hjälp och peppning!

    #75138
    Jarre
    Medlem

    Hur länge har du ”smygsnusat”? Det är ju många som drar ner på snusandet innan dom slutar helt, så du kanske är på rätt väg ändå:)

    #75139
    abstinens
    Medlem

    Jag har smygsnusat i dryga 2 månader.. Har ju berättat det om frågan ställts men oftast har jag väll förskönat det hela kan jag tänka mig. Får dåligt samvete för att jag vet att hon ställer upp på mig. Verkligen.. i vått och torrt !

    #75140
    Mattias444
    Medlem

    Bra jobbat, och den 25:e verkar vara en bra dag. Det kommer gå kanon.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.