magen…

Välkommen! Forum Allmänt magen…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #80595
    samboslut
    Medlem

    Slutade för en vecka sedan. Inga abstinenser ännu (kommer nog senare), förutom första dagarna. Vi är båda grymt taggade på att sluta och stöttar varandra. Sambon snusade i 8 år, jag hann med 12 år innan vi en dag bestämde oss för att sluta när vi räknat hur mkt pengar vi sparar.. Blir fina semestrar framöver.

    Nu till min fråga; är det vanligt att gå runt som en uppblåst ballong. Äter inte lika mycket som förr, blir mätt fortare och känner inget jättesug efter mat. När jag har ätit, dock, så blir jag som en Hindenburg… Tips för att slippa detta mottages även tacksamt.

    #81044
    Jajo
    Medlem

    Tja, jag äter lchf, det har verkligen hjälpt min mage! Innan jag började med det så sjönk min tolerans märkbart för vetemjöl och socker under en period på nåt år… det tråkiga var att jag inte förstod det förrän i efterhand och köpte en massa dyra mjölksyretabletter och sånt. Så fort jag äter ens en macka nu så blir jag uppsvälld som en ballong.

    Det är väl också många som upplever att magen ”stannar upp” perioden efter att man slutat, men det gäller väl de vars mage inte ”kom igång” utan en kaffe och en morgonsnus… 🙂

    Lycka till ni bägge, hoppas er resa tillsammans fortsatt lika bra som den började. Och nej, man behöver inte alls ha abstinens, det är en myt att man måste lida! 🙂 Jag har lidit många gånger när jag slutat (vilket också är många gånger) men denna gången har jag bara varit genuint glad och tacksam för att jag är fri. Visst, jag var något blå på 3-veckors- och 3-månaders-strecket, men inte annars. Och jag tror att jag var blå just då för att det ”blir man ju alltid”… 😉

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.