Löjligt deppig

Välkommen! Forum Dagbok Löjligt deppig

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68767
    Segtsomfan
    Medlem

    Är numera snusfri sedan 4 dagar och nikotinfri sedan 3. Har aldrig försökt sluta förr och jag måste säga att det är en ganska chockerande upplevelse. Jag har faktiskt inte känt så fruktansvärt mycket fysisk abstinens bortsett från massa rastlöshet.

    Vad jag däremot känner är en sånn otroligt deppig känsla av meningslöshet att jag inte vet vad jag ska göra. Försöker gå ut på långa promenader varje dag och använder onico när det är som värst, men känslan av att ingenting har någon mening utan snus får mig just nu att undra om detta ens är värt mödan.

    Ligger extremt nära till gråt nu, vilket inte har hänt på år. Det känns så absurdt att detta händer över den där lilla påsen att jag samtidigt måste skratta åt mig själv. När blir det bättre egentligen? Kan omöjligt gå runt så här i en månad till.

    Har noterat att det inte är någon direkt risk för att jag ska gå upp i vikt nu i alla fall. Ser verkligen ingen mening i att äta mat när det inte blir någon efter-maten-snus. Måste tvinga i mig, typ.

    #76017
    MaryLoop
    Medlem

    Kan du inte sätta dig ner och grina lite över snuset då, det är ju som att en vän försvunnit eller att man gjort slut med sin pojk/flickvän. Sedan får du unna dig massa god mat så du inte får blodsockerfall, då blir man ännu mer depprimerad!

    Jag är inne på andra snusfria dagen och jag är speedad och vill äta allt jag ser. Det känns också jävligt iriirterande!

    Vi får kämpa på! Den där fåniga påsen ska inte styra våra liv!

    #76018
    Fyrkanten
    Medlem

    Dag 3-4 var absolut de värsta för mig. Jag tror du är över krönet nu. Bit ihop i en vecka till så ska du se att det blir bättre. För mig var det betydligt bättre efter dag 4. Säger det igen. Se det som feber. Du mår skit, du kan inte påverka så mycket, bara att stå ut. Det som inte dödar härdar

    #76019
    Segtsomfan
    Medlem

    Tack för uppmuntrande ord. Du hade rätt Fyrkanten, idag (min femte dag) kändes faktiskt betydligt bättre än igår. Har inte tänkt alls lika mycket på snus, mitt enda riktigt svaga ögonblick var när jag skulle handla där jag ofta handlar snus och blev alldeles pirrig i hela kroppen som att jag undermedvetet förväntade mig nikotin. Men jag stod emot!

    Nej MaryLoop, allvarligt talat, det ska den inte få göra! På ett sätt blir jag bara mer och mer motiverad när jag märker vilken kontroll nikotin har över en.

    Kämpa på alla!

    #76020
    Fyrkanten
    Medlem

    Det kommer komma sug som gör att du tror att du ska svimma. Men de kommer inte hålla i sig så länge. När man vet det så blir det lättare. Ibland var det nästan så jag kunde skratta åt det. Man tänkte att det nästan är overkligt att det kan suga så hårt. Men några minuter senare släpper det. Jag tycker att du är jätteduktig. Jag tror att det är värre när det sätter sig på psyket som det gjort på dig.

    Ta det dag för dag och försök att inte tänka för mycket.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.