Lägga av med snuset

Välkommen! Forum Dagbok Lägga av med snuset

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68231
    Anonym
    Inaktiv

    Imorgon slutar jag med snusandet och snusat har jag gjort i 10 tals år och har en förbrukning på ca 2 dosor om dagen och ibland mer så det kommer nog att bli tufft ett tag framöver.

    #74162
    henkeohenke
    Keymaster

    Det kommer en del tuffa ögonblick, men du kommer klara det. Efterhand så dyker det upp några minuter då man kommer på sig själv att inte tänka på snus. Minuterna blir med tiden till timmar, dagar och veckor. Till slut år. Lycka till, det kommer gå kanon och det ska bli spännande att läsa om dina erfarenheter!

    #74163
    Anonym
    Inaktiv

    4 jan….då va jag igång med sluta snusa och första tiden blir det bara 3 prillor om dagen dvs morgon,middag och kväll. Få se hur det här går?….klarar jag detta så klarar jag också att sluta snusa. Jag rökte i ca 30 år och min dumma fan använde snus för att sluta röka.

    #74164
    Don Martin
    Medlem

    Lycka till rolfis! Vill uppmuntra Dig att kämpa på. Den första tiden är värst!

    Kan berätta att jag har varit snusfri på dagen 22 månader och är oerhört nöjd med mitt

    beslut!! Låg på en förbrukning på 2 dosor portion per dag som kostade mellan 70-30 kronor per dag beroende på dospris. Jag började lägga av tack vare en kraftig förkylning då jag inte kände smak, övergick till nikotintuggummi i några veckor varvat med vanliga sockerfria tugggummi. Jag la märke till de situationer under dagen och veckan då jag var som mest snussugen och skev en siffra för hur starkt suget var fr 1-10. Märkte med tiden att suget sjönk. Och idag känner jag väldigt sällan sug överhuvudtaget!! Jag hade snusat i ca 15 år och det blev bara ett dyrt, dumt, tvång. Kan idag räkna på allt jag kan köpa istället för snus!! Det är viktigt att jobba med motivationen och belöna sig för varje dag man klarar av, så blir det nya livet en vana till slut.

    #74165
    Isak
    Medlem

    Kämpa på, det blir bättre och bättre, SÅ mycket bättre. :D

    Lycka till rolfis!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.