Kanske inte så fri ändå.

Välkommen! Forum Dagbok Kanske inte så fri ändå.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68216
    Lily
    Medlem

    Idag har jag varit nikotinfri i 2 veckor, snusfri i 2 veckor och 2 dagar…

    Första veckan var hemsk fast på ett annat sätt, tankarna på abstinensen var där hela tiden och jag kämpade med det, men jag kände mig lättad på ett sätt- jag hade bestämt mig för att bli fri från beroendet.

    Jag kämpade med mina tankar då också, men inte som nu, vet inte vad jag ska göra! Var inne mycket på snusa.com innan den låg nere, nu har det hållt sig superlänge, jag blev så pepp av alla de gamla trådarna där och det kändes som att det var fler personer som skrev där än här. Kanske kan jag bli inspirerad här ändå?

    Jag bad faktiskt min sambo ta hem en cigarill som han hade på jobbet, som jag tänkte ta nu, men nu tvekar jag… har tenta i morgon och vill inte sätta igång någon jättehemsk abstinens tills dess. vet att jag inte borde, men är så trött på att konstant tänka… tänkte om jag känner efter hur äckligt det är så kanske jag slipper tänka på det, det är ju bättre än snus för tar jag en sådan börjar jag direkt igen, det vet jag…fast jag lurar väl bara mig själv…

    Seriöst, tror ni att jag kommer få börja om med abstinensen om jag tar en nu?

    #74052
    henkeohenke
    Keymaster

    Cigariller vet jag inget om, men det känns spontant fel! Ta några djupa andetag och bit ihop. Du kommer klara av tentan utan nikotin och du kommer känna dig fantastiskt stolt efteråt. Om du har möjlighet så kila och träna och försök få ut frustrationen på så vis. Du kommer att klara det!

    #74053
    Lily
    Medlem

    Tack för ditt svar!

    Känslan har lugnat sig lite just nu, men har hållt på såhär i flera dagar fram och tillbaks. Kanske låter jag mina tankar fara iväg förmycket. Ska försöka att inte grubbla så mycket, bara hålla mig ifrån skiten. Trodde att det skulle vara bra mycket lättare nu.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.