Jabadabadoooooo

Välkommen! Forum Allmänt Jabadabadoooooo

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73560
    issen
    Medlem

    Ettårsdagen är ett faktum!!! Jipppiiiieeee!!!!

    För ett år sedan åkte jag på kurs och jag hade noga planerat att sluta snusa då. Hela resväskan var full av nikotinhjälpmedel och jag var hög på en blandning av både nikotinplåster och nikotintuggummmin hela veckan…. Snusdosan var med som extra säkerhet och jag hade inga förbud för mig själv, ville jag ta en snus så fick jag göra det. Stor bit ingefära fanns också tillgänglig.

    Som vanligt, även vid tidigare slutasnusaförsök, kom depressionen snabbt och jag insåg att jag återigen skulle misslyckas om jag inte fick hjälp av någon/något. Jag testade en slutasnusacoach på företagshälsovården. Visst, det hjälpte lite eftersom jag blev förbannad på den stackars sköterskan som, enligt min mening, inte hade en j-a aning om vad hon pratade om. Hon påstod bla att jag inte var nog motiverad….Genom ilskan höll jag upp ett par veckor till….

    Nu hade det gått ca en månad och jag var otroligt nära att skita i allt och börja snusa igen. Men då fick jag höra av någon att någon lyckats få hjälp genom hypnos och jag var öppen för att testa allt. Och det gjorde jag. Och nu är det ett år utan snus!!!!

    #78471
    nybrocorner
    Medlem

    Härligt… Ettårsdagen är respekt… ett steg på vägen mot snusfriheten…

    Ett steg i rätt riktning…

    Tänk när jag gjorde mina första staplande steg så hade du redan gjort över ett halvår…

    #78472

    Jättegrattis issen! Även om du varit hypnotiserad hela tiden :D

    Många gånger har jag undrat hur det skulle blivit om jag följt ditt råd att sluta snusa med hjälp av hypnos jag med. Kanske hade en massa onödigt lidande kunna undvikas… Nu får vi aldrig veta, eftersom det här är sista gången i våra liv som vi slutar snusa!

    Kanonbra gjort!

    #78473
    Flatpicker
    Medlem

    Skitbra jobbat! Jag har lagt av tidigare och tycker själv att jag hållt uppe lång tid men jag inser att jag faktiskt aldrig klarat av ett helt år. Men, det ska jag nu. Jag ska klara av att vara snusfri i tusentals miljarder år framöver. :mrgreen:

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.