Idag är dagen, slutar med hjälp av Nicorette 2mg.

Välkommen! Forum Allmänt Idag är dagen, slutar med hjälp av Nicorette 2mg.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68268
    jonas
    Medlem

    Hej allihoppa, idag har jag bestämt mig för att sluta med den där förbannade generalen.. har de sista 10 åren snusat 1 dosa general-lös om dagen, sover tom med en prilla under läppen. Köpte ett paket Nicorette 2mg fruktmint idag, har väl varit utan snus nu 4timmar och tuggat 2st tuggummin under den tiden, och måste säga att det verkar som det KAN komma att hjälpa, men det vet jag ju inte hur det är imorn eller om 1 vecka.. Men just nu känns det hyfsat bra iallafall. Fan måste klara det här och bli snus-fri..:( Har någon erfarenhet av nicorette och har det hjälpt er att sluta?

    #74595
    TLiman
    Medlem

    Härligt beslut!

    Det kommer att gå utmärkt det här!

    Själv har jag ingen erfarenhet av nicorette eller liknande produkter, men det finns det andra här som har.

    Så jag säger bara

    Kämpa på! Vi finns här om du behöver stöttning!

    #74596

    Stå på. La dette bli det viktigste prosjektet de neste ukene. De første dagene og nettene er tøffe for oss alle. Se hva vi andre har skrevet. Og så må du hente frem en dyp, inderlig motivasjon til å klare det. Du skal ALDRI snuse mer.

    Lykke til.

    #74597
    POM
    Medlem

    Bestämt mig att sluta imorgon med snuset. Försökt en gång tidigare (stämmer att man inte kan festsnusa) så jag tog kontakt med en snusavänjare på vårdcentralen. Enligt dem är det lättare att sluta med nikotinersättningsmedel. Om du inte tycker att tuggumin hjälper så byt till plåster. Det rekomenderade dem för vi snuare brukar ha en prilla inne hela tiden och behöver därför en jämn nikotin tillförsel. Ska börja med det starkaste plåstret i 4-5 veckor och sedan trapp ner i styrka.

    #74598
    lillislu
    Medlem

    Jag började med plåster och små nikotin påsar som finns på Apoteket. Som en mini mini prilla med 4mg nikotin i att stoppa under läppen. Fast jag hade bara det en vecka innan jag tog bort nikotinet helt, vet inte men kändes fel att stoppa i mig nikotin i annan form men många funkar det jätte bra för. Så kämpa på du klarar det!

    Första två veckorna är tuffast med alla abstinens då, sömnproblem etc men när det lagt sig så känns allt lättare och man inser vilka gifter man stoppar i sig när kroppen reagerar som den gör.

    Vi finns här och peppar, ta hjälp

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.