Hur påverkar snus magen/ tarmarna?

Välkommen! Forum Tips och metoder Hur påverkar snus magen/ tarmarna?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #70516
    Bisse89
    Medlem

    Hej. Har snusat sen jag var 12 år gammal. Som jag minns det, har jag sen ungefär då, haft problem med magen. Konstant magknip, gaser i magen, toabesök flera gånger om dagen osv. Jag har velat bli snusfri för att se om det beror på det, men det har varit lättare sagt än gjort. Jag undrar om någon här, kanske kan bistå med lite information, om det kan vara så att det är snuset med dess innehåll som kan vara boven till mina besvär? Har i stort sett snusat 1 dosa om dagen, och har även sovit med snus inne på nätterna..

    Tips och råd tack?

    #76429
    Septagon
    Medlem

    Hejsan!

    Du säger inte om du använder lös eller portion. Antar att det är riktigt (lös) snus du menar.

    Tror knappst det kan påverka din mage så mycket låter mer som en mildare form av laktos intollerans. Har snusat ca 33år o hade vällan inte mer probbs än någon annan. Iofs om du som jag enstaka helger levde på snus o kaffe så kan ju magen få spelet ;)

    #76430
    Fyrkanten
    Medlem

    Jag har haft problem i magen i många år och har slutat att snusa sen nästan 3 månader. Jag känner mig bättre i magen. Är inte lika ”nervös” i den längre. Äter kanske en tredjedel så mycket medicin. Medicinen som jag äter är receptfri, inga starka grejer. Det jag har märkt är att min kaffe konsumtion har gått ner avsevärt sen jag slutade. Så vad som gjort att jag är bättre i magen är svårt att säga, skit samma. Jag mår bättre

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.