Hur längen sitter abstinensen kvar?

Välkommen! Forum Allmänt Hur längen sitter abstinensen kvar?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #70634
    Bisse89
    Medlem

    Har hållt upp helt och hållet från snus nu i 5 dagar.. När släpper abstinensen? Någon som kan ge mig råd om vad som komma skall?

    #76469
    Martinan
    Medlem

    För mig blev abstinensen markant mindre galen efter dag 3, eller om det var efter dag 4. Men sen kom den tillbaka på ett litet annat sätt dag 8 och satt i till dag 17-18 eller så. Inte lika brutal som första dagarna men väldigt irriterande och jag var ganska okoncentrerad dom dagarna. Nu har jag mått suveränt bra (bättre än när jag snusade) i 4 dagar. Vi får se om den ger sig på mig igen. Men oavsett vad den tar sig till så är det såååå jäkla värt det! Tänk själv, det är som att få 1000 kr i månaden i skattefri löneförhöjning för resten av livet? Snusa är helt meningslöst och helt idiotiskt, du har ju överhuvudtaget ingen nytta av det? Det är värt att ha det jättejobbigt i några dagar och ganska jobbigt i några veckor.

    #76470
    Fyrkanten
    Medlem

    Det värsta är absolut gjort redan. Det kommer släppa mer för varje dag. Jag börjar närma mig 3 mån, känner fortfarande sug då och då. Stora skillnaden är att det kommer mer sällan nu. Sen är det så att man skyller allt på snuset. Så fort man blir sugen på något eller känner sig lite rastlös, så tror man att det är för snuset. Jag tror att människor som aldrig snusat kan känna sug och rastlöshet Kämpa på

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.