Hur länge ska man vara helt odräglig?

Välkommen! Forum Allmänt Hur länge ska man vara helt odräglig?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68458
    surpuppan
    Medlem

    Hej och vilken lättnad att hitta detta forum! En arbetskompis som sett hur jag gått från att vara glad och snäll plötsligt blivit ett retligt skakigt stingsligt monster tipsade mig. Han slutade själv för ett år sen och avslöjade att det fortfarande känns jobbigt ibland. Suck, jag hade velat höra nåt käckt om att det går över om några dagar ska du se….

    Sen vet jag inte om jag gjort en miss som börjat med nikotintuggummin? De är ju jättegoda, tänk om jag fastnar i det i stället?? Nikotinplåster prövade jag men om jag har dem på dagen så märker jag absolut ingen lindring av abstinensen och om jag har dem på natten får jag helt otroligt obehagliga mardrömmar… det är barn som drunknar, tsunamivågor som kommer, jag blir jagad i skogen……… som feberdrömmar.

    Min motivation är 1. att inte riskera cancer i bukspottskörteln 2. cancer i munhålan 3. vitare tänder, god andedräkt 4. känna mig beroendefri, snus är knark!

    #75007
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hello och välkommen in i snusfighten, kanon att du hittat hit, här gnäller vi och stöttar varandra.

    Vi är två som slutat på mitt arbete och jag känner igen det där som du skriver angående sur & grining, min kollega är det, han blir vansinnig och oerhört lätt-kränkt bara man yttrar sig, jag Å andra sidan har haft turen att inte ändra mitt beteende, men det kommer väl:)

    Bättre att tugga nikotintuggummi än att dras med snusen, bra lista där du satt upp angående riskerna med snusning.

    Jobbiga drömmar du skriver om, vill man ju inte vara med om.

    Hur länge har du varit snusfri förresten?

    Ha det gott & lycka till nu, detta kommer gå kanon skall du se:)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.