Here we go – again

Välkommen! Forum Dagbok Here we go – again

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #98025
  burton
  Medlem

  Vänner, Tbx på forumet och status som icke snusare igen. Av och på snuset de senaste tio åren, 2 år av, 2 år på. Den här gången blir det definitiva, flyttar om en tid till ort som inte har tillgång till snus överhuvudtaget.

  Snusfri sen 36 timmar, svallningar i kroppen men det går över…

  Kämpa till alla därute, och ha en skön helg

  #98026
  irenpanik
  Medlem

  Bra beslut!
  Nyfiken, är det utanför Sverige då iom att det inte finns tillgång till snus? Låter ju som att miljöombytet borde underlätta slutandet också.

  Heja på! Det går över som sagt. För mig hjälpte det att försöka vara i nuet och inte tänka så mycket framtida dagars ”slutande” eller annat heller för den delen om man kan undvika det (t ex grejer man behöver göra, förrän man måste tänka på det såklart). Men det är jag det, kanske är individuellt. Tror iofs det kommer från AA, en dag i taget, fokusera på att ta sig igenom denna.

  #98034
  Lurarn
  Medlem

  Hej dig!!!
  Grattis till ett fantastiskt beslut!

  #98097
  burton
  Medlem

  Så där ja! Lägger en månad bakom mig som snusfri. En vecka med ”svallningar” numera mer sällan, numera inte ens än dagligen. Men tomheten känns, det är alltid något som saknas.

  Äter mer, både mat och skräp, så något kilo har man lagt på sig, men tar tag idet med början på riktigt i helgen.

  Frihetskänslan är dock enorm, idag bestämmer jag, inte nikotin monstret. Så sammanfattar att det här är det bästa beslutet jag gjort för mig själv

  Ha det bra där ute!

  #98100
  irenpanik
  Medlem

  Kul att du klarat dig såpass långt! 🙂 Goda förhoppningar då att det blir permanent.

  Personligen råkar jag vad jag själv tror iallafall skapa den där ”tomheten” själv genom att trycka i mig socker och kolhydrater. Det är som att hjärnan uttrycker även sån abstinens och tomhet som snusabstinens. Det var knappt någon sån abstinens när jag körde keto (väldigt lågt med kolisar), men gick snabbt att trilla ur för lite sugen blev man ju ändå emellanåt, och hade man väl börjat blir det samma kedjereaktion som med nikotinet, man blir sugen mer och mer och oftare och oftare.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.