Hej

Välkommen! Forum Allmänt Hej

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68483
    Kimbo
    Medlem

    Hej jag är en storsnusare som verkligen vill sluta har inte satt ngt datum men ska ta mig i kragen och göra detta.

    Har snusat i 24 år petar väll i mig 1 dosa lössnus om dagen minst har funderat länge på att sluta men bekantas historier om vilket helvete det är att sluta har fått mig att skuta på det hela tiden.

    Men nu känns det som nu eller aldrig.

    Ni med erfarenhet av att sluta det bästa borde väll va att sätta ett datum när man ska sluta, sen några tipps att ta till när abstinensen slår till tas gärna imot 🙄

    #75148
    Mariiee
    Medlem

    Jag satte mig ett datum och sen föll det sig naturligt, jag kör på onico nu men har satt ett nytt datum för att sluta med det oxå.

    Nu har jag bara varit nikotin fri i två dagar men har hela tiden tänkt ”Om jag vill får jag ta en snus” men har då inte velat. Sedan ut och gått och försökt sysselsätta mig har nog inte varit så här rent hemma på ett bra tag som efter imorse då det var som jobbigast hehe.

    #75149
    Jarre
    Medlem

    Ja, ”fakesnus” hjälpte mig oerhört mycket i alla fall, snusade det i ca 1 månad.

    Jag satte inte något datum, utan en dag innan jobbet i affären så köpte jag en dosa Kick Up istället för vanligt snus:) Hade haft lite tankar dagarna innan att man kanske borde sluta snusa.

    #75150
    Mattias444
    Medlem

    Hej, jag satt heller inte något datum utan det bara blev en dag då jag fått nog. Sen är det bara att aktivera sig med olika ting så fort abstinensen sätter in.

    #75151
    Kimbo
    Medlem

    Har nu varit snus fri i 7 dagar körde kick up första 2 dagarna men sen la jag ner det. Måste säga att änn så länge så har det gått fruktansvärt lätt väntar på att abstinensen ska komma men änn så länge så känns det bara positivt. Har ju snusat i 24 år borde ju vara ett helvete att sluta men det kanske kommer ??

    MVH

    #75152
    Jarre
    Medlem

    Imponerande, snyggt jobbat :) Om abstinensen kommer så är det ett bra tillfälle att motionera lite, brukar hjälpa något.

    Lycka till

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.