Härligt!

Välkommen! Forum Dagbok Härligt!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82377
    novacain
    Medlem

    Snusfri i 34 dagar nu (om jag räknat rätt) och jag känner mig otroligt nöjd! Jag gick upp 3 kg första veckorna, men vad gör väl egentligen det? Snart kommer en vår och sommar som jag kan försöka jogga bort dom på!

    Har beställt tid till en professionell tandblekning i slutet av mars. Bara för att det känns värt det nu när jag inte snusar och även helt slutat dricka kaffe.

    Livet känns helt annorlunda redan en månad efter jag slutat och den känslan är oslagbar 🙂 kämpa på ni som fortfarande är i tidigt skede av erat snusstopp; det är VERKLIGEN värt det tillslut!

    #82392
    Sofia
    Medlem

    Underbar inställning! Jag önskar att jag vore en månad bort nu. Hur går det för dig nu, känner du fortfarande sug eller tvivel??

    Kämpa på!

    #82393
    novacain
    Medlem

    Tack så mycket! 🙂
    Jo jag tänker nog egentligen på snus väldigt ofta och ett par gånger i veckan kan jag få ett väldigt sug, men det är under kontroll när det kommer! Försvinner fortare än man tror! Hur går det för dig då Sofia?

    #82394
    Sofia
    Medlem

    Jodå, det går men med en ständig känsla av oro… Har fortfarande en lång väg att vandra!!

    #82472
    novacain
    Medlem

    Dag 50! Gud vad skönt det känns att säga! Har en ny fin vårjacka som jag invigt idag. Kostade endel, men inte så mycket som snusandet gjorde varje månad, så den köpte jag helt fri från skuldkänslor!
    Annars tänker jag allt mindre på snus. Fortfarande varje dag, flera gånger, men suget kommer inte alls ofta nu, utan bara tanken. Har gått ner nästan två kilo utav dom fyra som jag gick upp vid snus-stoppet så livet rullar på som alltid – fast nikotinfritt 🙂

    • Det här svaret redigerades för 10 år, 2 månader sedan av novacain.
    #82507
    martin_1
    Medlem

    Fint! Hoppas det går fortsatt bra!

    #82514
    Missen
    Medlem

    Hoppas det går bra! Sofia- det går över, även om man inte tror det. Jag var fullt övertygad om att jag skulle dö en av de första nätterna. För mig peakade det värsta det sjunde dygnet. Sedan vände det! Så värt det, håll ut!

    #82520
    novacain
    Medlem

    Dag 55 🙂

    #82537
    novacain
    Medlem

    Två månader idag! Jättenöjd! Kämpa på alla där ute! Det tänker jag göra!

    #82594
    novacain
    Medlem

    70 dagar idag och imorgon fyller jag 25 år 🙂 det ska jag fira dubbelt! Trodde aldrig detta i början av året, men skam den som ger sig!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.