gravid

Välkommen! Forum Dagbok gravid

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84032
    karro
    Medlem

    Nu är det tredje dygnet utan ”riktigt” snus snart överstökat. Jag har försökt sluta många gånger genom åren, det är väl ungefär 15 år nu. Denna gång har jag en bra motivationskälla, nämligen ett positivt graviditetstest dagen in an nyårsafton. Så fram till det nya året gav jag mig själv 1,5 dags mental förberedelse. Sedan köpte jag 5 dosor onico i olika smaker. Jag kedjesnusar såklart onico helt utan tillfredsställelse, bara för att kunna bibehålla vanan. Jag sneglar på min sambos snusdosa och kvider inombords – även om han trappat ner rätt rejält senaste dagarna själv. Wish me luck!

    #84033

    Grattis till graviditeten och till ett bra beslut! Försök att få med din sambo på tåget. Tänk vad fantastiskt för ert barn att slippa se skiten.

    När min son började fingra på dosan och min dotter låtsasrökte pennor, så kändes det minst sagt inget vidare… De var små och nu har de glömt som tur är. Skönt att nu veta att om de börjar missbruka nikotin när de blir tonåringar, så är det i alla fall inte någon av deras föräldrar som har inspirerat dem.

    #84038
    hoppfull78
    Medlem

    Grattis till miraklet som komma skall.
    Testa Kickup (kickup.se) vet ej iofs om man skall ha det under graviditet men det har hjälpt mig enormt under tiden.
    Lycka till =)

    #84044
    NOVA
    Medlem

    Grattis till ett vist beslut! Och ett tidigt grattis till en ny världsmedborgare! Tycker dock att ni bägge borde fundera på att sluta med snus. Fick barn för fyra år sedan och var då snusare av kolossalformat… Att inte behöva lägga ut pengar på snus känns bra när man får nya utgifter, köper så mycket hellre saker till min son, än att göda mitt beroende. Slutar ni nu, så kan ni planera en massa kul…kanske en långresa med nya bebben!?

    I alla fall! Stå på dig! Och grattis!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.