Grattis!

Välkommen! Forum Dagbok Grattis!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68540
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 2a dagen!

    Jobbigast var e.m-kvällen Då fick jag härda ut många attacker av brinnande sug. Speciellt när jag hittade en snusdosa i väskan.. Tog ingen, så grattis till mig! Getting ready for 3rd day…

    #75275
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 3:e dagen!

    Vad är det för grej att jag inbillar mig att det är lättare att inte ta en snus om jag har möjligheten att ta en snus? Har inte slängt dosan i väskan iallafall…

    Ett sånt sjukt sug hela dan och jag har varit obeveklig som en sten, nästan blivit förbannad och trotsig på snussuget, jag tänker minsann inte ge efter! Jag har 2 dosor nikotinfritt snus men vill inte behöva använda dom heller, det retar bara mitt begär efter riktigt, underbart, gott, fantastiskt, starkt snus! Nej så länge det går utan så Grattis till mig! Hoppas att morgondagen är lite lättare, kanske jag kan glömma snuset för en liten stund då och då…

    #75276
    mattiasbl
    Medlem

    Förstår din känsla. Är inne på 11 dagen utan snus. I helgen på dag 9 var jag sur som f.. och även dagen efter. Har nu sprungit 3 dagar i rad bara för att få annat att tänka på. Snart kommer en kollega till mig på besök från Sverige och jag vat att han snusar. Frågan är ska jag be om en när jag vet att jag inte kan få tag i mer när han åkt eller ska jag vara ståndaktig och inte ge efter. Gud vad jobbigt det är.

    #75277
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 5:e dagen.

    Och till Mattias: Grattis på 12:e dagen… Eller?

    Nej för fan, be inte om en! För varje gång man inte tar en snus så är man en hjälte! Spring istället, det är mycket coolare än å snusa.

    Dagens utmaningar var:

    1. Inte slå ihjäl alla korkade kunder i butiken som jag jobbar extra i… Extremt minimal stubin, men OOoo så trevlig jag var ändå! Phu..

    2. Stå i kön till Post/spel/TOBAKS avdelningen på citygross! (Som säljer billiga snusstockar och där jag annars brukar köpa just snusstockar..) Jag skulle köpa ett postpaket. Men kan undra vad alla i kön framför mig tänkte när dom betalat sin stora fina stock med snus och aldrig blivit så utstirrad av en okänd person i kön… Herregus, ögonen höll på att hoppa ur skallen på mig, det var som att jag ville suga i mig allt det där snuset med ögonen.

    Sen blev det min tur, titta inte på snuskylen, titta inte på snuskylen var det enda jag tänkte när jag svamlade om postpaket och rätt var det var så hade jag köpt det och allt var över! Jag var på väg ut… UTAN SNUS!!

    Så GRATTIS TILL MIG!!

    #75278
    mattiasbl
    Medlem

    Grattis till 5:e dagen. Idag kl 18:30 är det 14 dagar utan snus. Men jag är faktiskt fortfarande väldigt sugen. Är imponerad över dig Karlsson som lyckas stå decimetrar från snus utan att köpa. Fortsätt med det bra jobbet.

    #75279
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 6e dagen!

    Grattis på 14e dagen Mattias! Det är ju 2 veckor jämnt! Helt fantastiskt, det måste du fira på nåt sätt. Ja det var inte helt lätt att stå öga för öga men en hel snus kyl! Men idag gick jag ett steg längre och gick med på att köpa en dosa! Inte till mig själv så klart, men när jag fick dosan i handen var det som en bit glödgat järn.. Jag slängde ner den i väskan som om den brann! Haha! Och fast den var oöppnad och fast det handlade om någon sekund och fast den inte var i närheten av min näsa så har jag aldrig upplevt en så stark och intensiv snuslukt förr!!

    Annars har dagen gått hyfsat bra, ett litet ljus i mörkret emellanåt när jag känt att det blivit lite lättare men i nästa sekund har jag förstört allt med att inte fatta alls hur man ska klara leva ett vanligt liv utan snus… Hur gör man? Vem är man då? Tanken känns helt skräckinjagande att inte alltid ha en snusdosa nära och alltid en snus under läppen… Det hade ju varit förödande om jag gått ut i kväll. En öl, sen hade det vart kört. Så jag stannade hemma och åt skräpmat och mycket glass! Grattis till mig!

    #75280
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 8e dagen!

    Igår var en mardröm! Jag gick ut på kvällen och träffade kompisar, vågade naturligtvis inte ta en öl. Men jag hade sån sprängfärdig abstinens energi att jag betedde mig som en galning med grav damp.. Och det enda jag kunde prata om var att jag inte skulle snusa mer! Ja det är tur att man har trogna vänner…

    Idag har det gått lättare, suget har inte dominerat dan totalt, jag har kunnat tänka på helt annat nästan hela tiden. Mycket skönt! Några rejäla sugattacker har jag fått som tagit mig tillbaka till sluta-kampen men mest har jag fått någon slags tro på framtiden så Grattis till mig! :)

    #75281
    mattiasbl
    Medlem

    Bra Jobbat Karlsson. Var själv ute i Lördags och det blev en del vin och drinkar men det gick väldigt bra faktiskt. Hade med mig en kompis som slutade röka för 16 veckor sedan och vi hjälpte varandra. Det hjälper att berätta för vänner och bekannta för då vet man på någotsätt att börjar man igen så kanske några få av dom tycker att man är en loser ;-) Kör hårt och grattis.

    #75282
    Karlsson
    Medlem

    Grattis på 13e dagen!

    Shit, vin och drinkar… Där ligger jag långt efter, det skulle jag aldrig våga!

    Jag följde med mina klasskompisar till skolpuben igår, kan säga att jag var hemma innan 21! Hahaha inte öl till kl 05 alltså, inte ens öl alls för jag tar inga risker att få ännu mer sug och kanske börja tro att det bästa i världen skulle ändå vara att snusa så mycket det går (Som jag annars gör när jag är på puben)

    Ja, kickoff dag för skolan, vilken nervprövning! Annars en sån dag med mycket nikotin i omlopp men även om jag var helt spattig så höll jag stenhårt i min stenhårda no-snus-power hehe. Superwoman! Och nu ska jag gå en morgonpromenad innan skolan istället för att vara bakis. Så grattis till mig!

    #75283
    Karlsson
    Medlem

    Yes! Grattis på 14e dagen!!

    2 veckor, det är liksom något speciellt med det! Det går ganska bra nu, jag kan slappna av emellanåt, men när det kommer ett snus-sug helt oförutsett så blir jag helt paff och tappar fattningen. Tror inte det är sant! Hur kan det komma sig??? Dom säger ju att Nikotinet går ur kroppen på några dagar! Hur fan funkar det? Jag vill inte snusa eller röka det är jag heeeeelt 100 på!! Är receptorerna i hjärnan helt efterblivna?? Jag blir frustrerad. Det gäller att vara på sin vakt, det slår till när man minst anar det och då gäller det att ingen med snus är i närheten.

    Jaja men nu har jag börjat träna och tänker att det ska bli min nya räddning undan frustrationen och rastlösheten! Träna och sova. Har inte vågat mig ut på fest än och nu är det Lördag kväll, klockan är inte ens 21 men jag bara väntar på att få gå å lägga mig.. Kliva upp tidigt, yoga, cykla, springa, simma, gymma, öva… mm mm Jag kommer få så mycket mer gjort och vara en mycket mer pigg och vital person så grattis till mig!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.