Göteborgsvarv

Välkommen! Forum Allmänt Göteborgsvarv

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72529
    Kalle41.5
    Medlem

    Kommer på den ”briljanta” iden att sluta snusa 1 vecka innan gbg varvet. Detta har fått till följd att jag är extremt trött. Vill vila större delen av tiden-känner mig orkeslös o ont i halsen. Vet ej om det har med att jag slutat snusa eller omjag börjar bli sjuk. Upplever dock att fötter o händer är varmare än tidigare. Har snusat i ca 25 år. Nu är det SLUTSNUSAT….!!!! Någon med erfarenheter av halsont/sjukdomsliknanade symptom i samband med snusslutande??

    Snusfri i 3 dagar nu… Känns bra men jävl.. TUNGT

    #76752
    Lottapotta
    Medlem

    GRattis till ett bra beslut. Jag tror man ska sluta när man känner att det är dags – oavsett vad kalendern har för punkter. Hur känns det idag? Jag kände mig också sjuk och gör det fortfarande på dag elva, fast lite bättre är det nu. Just ont i halsen på morgnarna (det är väl som när barken lossnar från ett gammalt träd…), väldigt, väldigt trött, störd nattsömn, svårt att fokusera och koncentrera mig. Man undrar lite stillsamt hur man kunde vara så dum att man under flera decennier (!) proppade cellerna fulla med nikotin från morgon till kväll. Det är kanske inte så konstigt att kroppen och hjänan reagerar nu när den inte får sitt ”godis” längre. Men efter tio dagars stenhård fight tänker i alla fall inte jag ge upp. Det måste gå att bli nikotinfri!

    #76753
    Zmilet
    Medlem

    Min briljanta ide går ut på att sluta direkt EFTER gbg varvet. Kommer att bli spännande på söndag när man har ont överallt och samtidigt sugen på snus….gudars skymning…

    Men jag går på det som sägs lite här och var här. Alla tillfällen att sluta är bra, för motsatsen är sämre.

    Aldrig försökt sluta förut. Snusat 15-20 år, Trappat ner från 15-20 påsar per dag, till 3 per dag under 2 månader.

    Spänningen är olidlig!!

    #76754
    Martinan
    Medlem

    Precis så gjorde jag, trappade ner från en dosa + om dan till 3 påsar om dagen (en bra dag). Jag tror att det höjde motivationen att sluta eftersom det är rätt jobbigt att överleva på 3 påsar om dan, när jag väl slutade så fanns ju förhoppningen att jag skulle slippa den plågan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.