Frigörelsen

Välkommen! Forum Dagbok Frigörelsen

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #91921
    Nikkidee
    Medlem

    Hej!

    Lite om mig och min historia:

    Har slutat snusa ett antal gånger under min 15 åriga idioti skulle man kunna säga. Det har gått förvånansvärt lätt ändå men I princip ALLTID skitit sig när det kommer till alkohol. Har aldrig sen jag började med alkohol kunnat dricka utan att röka först då, sen snuset. Det är alltid där det fallit.

    Senaste åren har jag smygsnusat inför vänner och familj. Smyger på jobbet för att jag egentligen skäms över hur en sån här idiotisk grej kontrollerar mig. Nu får det vara slut med detta en gång för alla. Är i övrigt väldigt hälsomedveten, tänker på vad jag äter och tränar. Men nu känner jag mig så fruktansvärt ihålig. Varför ska jag träna och äta nyttigt när jag förgiftar mig varenda dag? Är så LESS på beroendet. Och jag har ett annat mönster jag brottas med….nikotinmonstret och sockertrollet. Oavsett om jag snusar så är jag förbannat lika sugen på godis, choklad kakor etc.

    Så jag måste döda både nikotinmonstret och sockertrollet. Har läst Allen carrs bok, ickerökare. Det funkar ju bra på vilken sorts nikotin det än är. Jag använde den förra gången och lättare att sluta har det aldrig varit. Helt onödigt ju?

    Så Nu vill jag dokumentera det här för att få lite stöd…..det kommer bli en utmaning. Men jag gläds åt den. Samtidigt ska monstret och trollet besegras. De jobbar ihop de där jävlarna. Och jag kommer börja imorgon. Sitter med sista dosan nu och imorgon är det finito. Wish me luck, för jag tänkte klara av det här nu.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.