Första Dagen – Vi har vart där förr.

Välkommen! Forum Dagbok Första Dagen – Vi har vart där förr.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68611
    Grisbukten
    Medlem

    Nu är det andra gången jag ger mig in på att sluta. En sak är dock annorlunda. Den här gången ska jag lyckas vinna över nikotindemonen. Senast var för ett par år sedan och uppehållet varade i kanske 3-4 dagar.

    Klockan 13:26 bestämde jag mig och dumpade en halv dosa Grov Lös i papperskorgen.

    Abstinensen kommer och går såhär efter att ha varit en aktiv snusare i 10 års tid. Jag vet ju sedan innan att efter 3-4 dagar sov jag mycket bättre, min puls sjönk något drastiskt ( jag fick diagnostiserat att jag hade 154/80 eller 90 vilket var förjävla högt ). Jag tittade upp vad som kunde orsaka detta och hittade att koksalt var en mycket bidragande faktor till ökat blodtryck. Jag sneglar på min dosas innehållsförteckning och finner Koksalt. Jag är 24 år gammal och har snusat sen 14 års ålder. Att vid 24 års ålder få reda på att man har ett blodtryck som en gamling ( no offence! ) får en ju att tänka efter lite.

    Just nu sitter jag på jobbet och är inne på min snart 5:e fullbordade timme utan snus eller nikotin i allmänhet. Wich me luck!

    /Mvh Grisbukten

    #75294
    Jonilj
    Medlem

    Lycka till! Själv har jag också haft en puls som legat mellan 90-100 på sistonde. Naturligtvis alldeles för högt men en del av en allmänt dålig hälskokoll hos mig själv. Så imorgon kommer datumet jag satte upp för nån månad sedan – slut med snus och stillasittande!

    Jag är 23 och började som 19 åring, men jag är redan trött på det.

    Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.