För första gången på riktigt..

Välkommen! Forum Dagbok För första gången på riktigt..

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68487
    agnes
    Medlem

    Imorse tog jag beslutet att sluta snusa. Har funderat i några månader på det och äntligen bestämt mig.. för det är ju lite läskigt det där med att ta ett beslut som förändrar en stor del av ens vardag.

    Har snusat i ungefär tre år, men nu får det banne mig vara nog. För fyra månader sedan var första gången jag försökte sluta. Halvhjärtat. Med en ”säkerhetsdosa” liggandes i kylen och väntade på abstinensen gjorde det inte så enkelt. En vecka lyckades jag med.

    Nu har jag garderat mig bättre. Skall dricka vatten när jag känner sug, och jag fick ett tips om att suga på eller ha neijlikor eller vitpepparkorn under läppen. Borde nog försöka hitta fler strategier för när det kniper, vilket det antagligen kommer göra imorgon förmiddag. Hur i hela fridens namn skall jag hantera kommande humorsvängningar?!

    Slängde mina dosor för en liten stund sedan, inte helt smärtfritt.. Och även om det här känns läskigt och jobbigt så är jag så sjukt taggad på ett liv utan snus. Så nu blir det inget mer. Den sista prillan ligger i papperskorgen, och där kan den ligga och ruttna.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.