För dyrt – jag har inte råd!

Välkommen! Forum Allmänt För dyrt – jag har inte råd!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68426
    Vinternatt
    Medlem

    Dag 6 som snusfri och jag börjar på allvar att ifrågasätta mitt val att sluta snusa. Det börjar bli riktigt jobbigt nu och jag saknar allt som har med snuset att göra. Men -av ren snålhet tänker jag aldrig mer mata pappa staten med mer skattepengar än nödvändigt. Det är min främsta anledning till att lägga av; ekonomin. Jag har sparat i stort sett alla mina tomma grovdosor sen jag var 16 år. 20 års sparande…undrar om någon gjort ngt liknande:) Hur som helst började jag bygga en stor pyramid av hela härligheten och började även fundera på hur mycket pengar jag lagt ut på detta. Jag tror inte jag vill veta slutnotan:)

    #74764
    mammamu
    Medlem

    Hej!

    Hoppas du fortästter. Det är sjukt svårt att sluta särskilt om man egentligen inte vill. Så är det för mig. Jag VILL snusa. Jag GILLAR snus. Jag ÄR snusare. Men drygt tolvtusen kronor om året kan jag göra bättre saker för… Det är mitt motiv. Och det går bättre för varje dag.

    #74765
    Mange
    Medlem

    Hej!

    Precis som du mammamu, jag är också helt fast i tanken att jag är snusare och att jag tycker om snus. Jag hoppas denna tanke försvinner, har varit fri från snus i 15 dagar och heller inte tagit plåster eller liknande.

    Mitt motiv är att barnen inte vill att jag snusar, de har förstått att pappa håller på med något som är farligt.

    Men samma här, lite bättre för varje dag! :)

    #74766
    the_hellion
    Medlem

    Jag slutade idag!

    Var bara tvungen att ta en morgonprilla. (känner mig värdelös.)

    Kan du inte ta och räkna alla dosor och lägga ut slutsumman här? Vore kul att veta hur mycket man gjort av med på 15 år. Det om något är ju en sporre

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.