Följ min kamp!

Välkommen! Forum Dagbok Följ min kamp!

Etiketter: , , ,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #89347
  lightonia
  Medlem

  Tja!

  Är en van snusare sedan 8 långa år. Har alltid snusat starkare grejer, senaste 3 åren har det varit extra stark som gällt. Jag har flera gånger sagt att jag velat sluta snusa, men det har alltid varit av ’fel’ anledningar. Det har varit av ekonomiska anledningar, det har varit på grund av en jobbig flickvän som pressade mig att sluta eller arga föräldrar.
  Det har liksom aldrig varit jag som sagt till mig själv: ”Du. Sluta nu. Det här är inte bra för dig.”
  Förrän nu.

  Jag är inne på min 9:e dag som nikotinfri och det känns gött men samtidigt svårt. Jag får ständiga begär att äta mat, helst skräpmat, vilket totalt förstör min kost. Dessutom försöker min hjärna konstant lura mig med ”Hörru, du skrev fan bra på tentan. Ta en enda liten snus nu och slappna av!”.

  Jag känner hur tomt det känns under läppen och hur gärna jag vill ha en snus till, bara en.

  Men nej! Jag ska göra det här, aldrig mera snus! Snusfritt tills döden skiljer oss åt!

  Uppdaterar läget så ofta jag kan, hoppas visa er vilka utmaningar jag har så att ni kan känna att ni ej är ensamma, och står vi tillsammans har vi större chans att slå snuset!

  Berätta gärna tips från hur ni står emot begäret!

  #89355
  Maharion
  Medlem

  Grymt jobbat.. Har ärligt inte bra tips hur man står emot. Jag tänker: aldrig mer stå ut med att sluta en gång till, inte denna smärta igen. Tänker: Acceptera smärtan, jag kan inte fly, den finns och jag lever med den, den går över med tiden, rid med den tills den är borta, den försvinner….

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.