ett år

Välkommen! Forum Dagbok ett år

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81237
    REB
    Medlem

    igår passerades ettårsdagen! Obrutet nikotinfri det året efter 45 års umgänge med nikotinkompisen. En resa som jag dels inte trodde på förhand jag skulle klara (tänk på det du också, när motivationen sviker!!), dels blev så himla annorlunda än man kunde föreställa sig. Livet meningslöst – men det kvittar ha ha ha, ungefär så kan man sammanfatta. Motionsfanatiker blev man på kuppen också, men det lär ju inte vara så farligt, säger dom. Plus ett till två kg i vikt, får väl också accepteras.

    Allt i allt och sammanfattningsvis till dig som läser detta: häng i! Fortsätt! Försök igen! Det ÄR värt det!

    #81241
    issen
    Medlem

    Grattis!

    #81242
    maffe
    Medlem

    Du skrev det bästa;det är värt det”!!! Skön läsning, och stort grattis till dig.

    #81243
    nybrocorner
    Medlem

    Härligt… grattis till väl utförd kamp… du e en hjälte, som lyckas…
    Att vara motionsfanatiker kan man stå ut med… Lycka till i fortsättningen…

    #81245
    Perseus
    Medlem

    Vilken hjälte!!

    Bra kämpat!!

    #81247
    Jajo
    Medlem

    Woho! Grattis! Det värmer och motiverar att läsa om din framgång!

    #81248

    Härligt! Grymt starkt gjort!

    #81249
    REB
    Medlem

    Tack för vänliga ord, och kanske var det litet av egotrippskäl jag annonserade ettårsjubileet efter att inte ha varit inne på forumet på ett bra tag. Det kanske t.o.m. Har litet att göra med det där av nikotin permanentskadade belöningssystemet som behöver andra stimuli. MEN avsikten är framför allt att för alla kämpande därute framstå som ett livs levande exempel på att det går att bli fri. Kan jag så kan du, för jag är långt ifrån karaktärsfast i grunden.
    Också en tacksam tanke åt Cumulusnimbus och Nybrocorner, som spelat i en särskild division här på forumet och hjälpts både mig och säkert hundratals andra med oändligt insiktsfulla och kloka analyser tips och annat. Inte minst om saker som kanske inte är så uppenbara, t ex att man får akta sig litet för att drunkna i kaffe, öl och socker istället för snus. Och att alla andra sätt än cold turkey är att lura sig själv.
    Jag kanske förblir hängande här som C. Och N., men antagligen glest. Som sagt, och eftersom ni båda verkar läsa tråden, a big hand för Cnimbus ochNcorners insatser!

    #81250

    Tack REB. Det är så himla kul att se att du är kvar i matchen och har klarat det! När någon försvinner härifrån så vet man ju inte om de gett upp eller helt enkelt är klara med siten. Därför är det så bra att veteraner dyker upp ibland för att visa att det går. Du ska vara jättemallig för din bedrift!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.