En vecka innan min bästa vän ryker….

Välkommen! Forum Dagbok En vecka innan min bästa vän ryker….

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68409
    Bambie
    Medlem

    Om en vecka ryker du, min finaste, vackraste vän. Portionssnuset som gjort nattpassen på akuten utan mat uthärdliga, de ensamma nätterna mysiga, alla glas vin lite godare.

    Du tröstar mig när jag är ledsen. Du firar mig när jag gjort ngt bra. Du håller mig sällskap på natten, när det bara är du och jag i sängen. Vackra du, ingen är så trygg som du är. I åtta år har du varit min bästa vän, och nu planerar jag att dumpa dig.

    Svart på vitt nedskrivet så känns ju detta inte alls som en bra idé. Du har ju inga nackdelar!? Alla andra säger att du har det, jag trodde du hade det när jag började skriva detta, men nu blev allt upp o nedvänt… what the fuck, du är en maipulativ liten jävel!

    Nej en vecka har vi kvar, du och jag! Som jag ska njuta av vår sista tid tillsammans!

    Den sjätte februari blir mer ett symboliskt datum – min andra stora kärlek och jag har då varit tillsammans i ett år, och kanske kan jag låta honom få lite större plats i mitt liv, när du flyttar ut.

    Hur fan ska detta gå? Det finns ju aldrig ngn bra tid att säga hej då till dig, kära göteborgs rapé white portion. En och en halv dosa om dagen, ibland en fantastiskt kuddig och fluffig påse under varje sida av läppen. I’m ready for hell!

    First try – nothing to loose!

    #74674
    Bambie
    Medlem

    Sitter o suger ut det sista i min sista snus. Om 20 minuter är det game over. Min kille har lovat att inte lämna mig om jag är en riktigt gnällig och lättirriterad bitch den kommande tiden, vilket känns tryggt :)

    Jag planerar att sluta helt tvärt, från en och en halv dosa om dagen till zero. Imorgon jobbar jag kväll på narkosen, kan bli tufft – hoppas på mycket att göra så jag slipper tänka på min dumpade kompis. Har jag tur får jag söva på ingrepp som kräver att jag måste ha munskydd på mig – vilket annars gör det svårare att byta snus eller stoppa in nya… det kan underlätta.

    Jag förväntar mig ett helvete… time will tell…

    #74675
    TLiman
    Medlem

    Rätt beslut!

    Det går bara man har bestämt sig.

    Kämpa på!

    #74676
    Bambie
    Medlem

    22 timmar sedan jag tog min sista snus. vill typ misshandla alla människor jag möter. min sambo gör absolut ingenting just nu, han sitter framför sin dator… men sitter där och är så jävla irriterande.

    hur sur kan man vara? det kryper i mig på riktigt! Är sjukt aggressiv.

    jag börjar tycka att snuset är bättre än att fucka upp mina relationer.

    #74677
    sigge 69
    Medlem

    jag har 5 dgr på mitt snusfria konto nu efter 29 år som slav !!! Det är bara o bita ihop och ta fram VILJAN… skönt att slippa ha ngn som i stort sett styr hela ens liv…har jag snus ..när stänger macken osv… KÄMPA

    #74678
    TLiman
    Medlem

    Det lugnar ner sig efter ett tag.

    Försök att tänka att varje timme varje dag utan snus är ett skäl till att inte börja igen. För vill du verkligen behöva uppleva det du går igenom nu en gång till? Nä det är inte värt det att börja igen.

    Kämpa på! Du kommer att klara det!

    #74679

    https://www.slutasnusa.se/forum/topic.php?id=61

    Kjenner meg veldig igjen fra mine første dager. Vær sterk i huet. Du har en del tøffe timer foran deg, men det blir bedre. og målet er å være snusfri så lenge du lever. Resten av livet.

    Kjemp. Hold oss informert. Vi heier på deg!

    #74680
    Bambie
    Medlem

    nu är jag berusad… jag har varit snusfri i snart 46 timmar… inget nikotinplåster, inget nikotintugummi! Allt e någorlunda soft än så länge… tack för allt erat stöd!!! Men det värsta är min irritation… jag är så sjukt lättirriterad och lättprovocerad just nu… det hemskaste skulle ju vara om det inte var pga min abstinens utan pga mig som människa ;) så börjar jag tänka nu… att det inte är snuset som gör det, utan att det e jag som är som jag är, aggressiv utan snus… men samtidigt tänker jag låta det flyta undan… nu ska jag sova. jag har varit på middag och druckit tre glas vin utan att ta ett uns nikotin.jag är värd en god natts sömn :D

    tack för stödet!! imorgon är det dag tre! Hur svårt kan det va? jag börjar bli lite envis nu… trotsig ;) natti natt

    #74681
    TLiman
    Medlem

    Härligt!

    Envis och trotsig är bra!

    Och det är inte du som människa som är aggresiv, det är bara ett sätt för din beroendepersonlighet att försöka att få dig att ge upp, och börja snusa igen.

    Kämpa på!

    #74682
    Bambie
    Medlem

    nu är det snart tre snusfria dygn!! jag är faktiskt lite stolt! inte ens ngt nikotinfritt snus har det blivit…

    tjafsa med killen igen… märker att jag klagar ”gnäller” på saker som jag annars kanske skiter i att kommentera. mitt tålamod är kortare lixom… jaja, nu är han ute o roar sig o jag ska ta ett glas vin i sängen innan jag somnar.

    sover lite lustigt förövrigt… vaknar flera ggr per natt och är pigg som en mört… inte normalt för att vara mig. men såklart, hellre det än att inte få sova ngt alls!!!

    tack för fint stöd! jag återkommer med bättre update om några dagar :)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.