En månad avklarad

Välkommen! Forum Dagbok En månad avklarad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #86402
    smush
    Medlem

    Känns väldigt bra man har klarat av en hel månad utan någon form av nikotin. Visst blir man sugen efter snus men nu har man kommit så pass långt att man lärt sig hanter det. Det var helt klart värt att sluta, jag mår bättre även om jag tappat en del energi men den kommer tillbaka så småningom. Man har börjat cykla och det känns bra, man får lite motion och man håller sig aktiv.

    För mig var motivation en stor del av sluta, utan den hade jag aldrig klarat av det. Men det gäller att hitta en motivation som är viktig för dig. I börjans räknade jag upp de sakerna som fick mig att vilja sluta med snusen, varje gång suget kom. Göra saker som man tycker om och håller ens intresse var något som funka för mig, för att hålla en borta från tankarna på snuset. Nu efter en månad har jag kommit så pass långt att suget inte är jätte stort längre och det är så himla skönt.

    Kämpa på för det är helt klart värt att sluta!

    #86404
    sverker
    Medlem

    Starkt jobbat smush och grattis till 1 månads snusfrihet. Att vara aktiv och motionera är utmärkt och att du dessutom är motiverad gör resan enklare. En månad är mycket. Bara att köra på så tickar tiden på framåt mot nya mål.

    Ha en bra måndag!

    Sverker

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.