Efter 33 års snusande – ingen abstinens(?)

Välkommen! Forum Allmänt Efter 33 års snusande – ingen abstinens(?)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68473
    Krokodilia
    Medlem

    Har slutat snusa efter en dosa om dagen i 33 år. Slutade tvärt och egentligen var det inte det minsta svårt för i samma ögonblick som jag kastade dosan hade jag ju egentligen redan slutat :)

    Ville egentligen inte sluta, men ville inte heller vara beroende av något som definitivt inte är nyttigt längre. Insåg att om jag aldrig riktigt har velat sluta på 33 år så kommer nog den spontana motivationen aldrig att dyka upp, kunde inte vänta på den längre alltså

    Har nu gått 2 veckor och jag har egentligen inte haft någon fysisk abstinens alls, men det är psykiskt jobbigt.

    – Har jobbiga drömmar, inte mardrömmar men nära nog.

    Känner sorg. Tanken på ”belöningsprillan” (ni vet, alla tillfällen då man vill unna sig en) dyker ofta upp och varje gång jag konstaterar att jag inte får ta den upplever jag sorg. Men, det är ju en sorg som en icke-nikotinist ALDRIG upplever, alltså är den skapad av mig själv och fullt hanterbar.

    Jag har slutat – inget snack – nu är det bara att sluta sörja och börja glädja sig istället!

    #75091
    Anonym
    Inaktiv

    Bra gjort!

    Jag har nyss gått igenom helvetets alla lågor känns det som. Slutade för 6 dagar sedan efter att ha snusat en dosa general lös om dagen i 15år. Dom 4 första dagarna var jobbiga, men nu är det nedförsbacke känns det som. Igår gick det bra och dagen har börjar bra.

    Om du klarat av att sluta med snus efter 33år så kan du garanterat sluta sörja med :D

    Kör hårt!

    #75092
    moosehead
    Medlem

    å tänk att få ta en feting nu..hmm fy fan vilken slav man varit. Jag är 100% säker att jag fortfarande har spår av Nikotin i blodet efter 12dgar, och så kommer någon och säger nikotin är bra för hjärnan kanske stämmer men jag ska ha det gratis isådanfall..Jag ska inte betala en spänn mer för nikotin, den dagen snuset är fritt börjar jag igen.. kan göra eget snus för c:a 2-5kr dosan, men igen inte en spänn ska jag betala. Undra om Nikotion är homo eller hetro :D

    #75093
    Krokodilia
    Medlem

    Klart nikotin inte är bra för hjärnan – det är en illusion därför att nikotinabstinens gör att du är okoncentrerad tror du att nikotinet gör sig koncentrerad… eller hur? ;o)

    #75094
    Krokodilia
    Medlem

    @Biggen. Låter sunt att sorgeabstinensen bör bli kortare än nikotin-diton för min del :o). Men säg mig… vad har känts jobbigt för dig under de här första 14 dagarna… visst är det psyket – inte den fysiska abstinensen?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.