Efter 24 år så !!!

Välkommen! Forum Dagbok Efter 24 år så !!!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72110
    pat-hell
    Medlem

    Ja…efter tjugofyra år som snusare är det dax !..jag tycker om att snusa men när hälsan och sånt börjar bli drabbade av nått som egentligen är riktigt korkat att stoppa i truten…ja då finns inte mycket att välja på !

    Det är just första snusen på morgonen, den efter kaffet !

    ….eller den efter lunchen !

    Jag ska vara ärlig och säga att det alltid fanns en påssnus under läppen..kanske det var en timme per vaken tid på ett dygn som jag inte hade en snus i !

    Just i skrivandes stund har jag varit nikotin fri i ca 44 och en halv timme…det är märkliga känslor som kommer och går och det känns som man slits mellan hopp och förtvivlan, jag är riktigt lättretlig och galet grinig….men…jag har testat ett substitut som heter Xqs winter och det funkar riktigt bra tycker jag, sen om jag tycker det är bra att ha en fenylalaninkälla i form av aspartam under läppen låter jag idag vara osagt.

    Det är svårt att vara utan nikotin och det är inget snack om det ! Men jag vet att efter några dygn med sömnlöshet och sura miner och jävligt arbetselak så kommer det att gå över!…och blir min sambo, tandläkare och mage glad av det här så är jag nöjd :)

    /Patrik

    #76653
    G742049
    Medlem

    Kör hårt! Det blir inte tuffare än så här!

    Långsamt kommer tankarna på snus att glida isär.

    Lycka till

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.