Det räcker inte med att sluta – man måste bli klar!

Välkommen! Forum Tips och metoder Det räcker inte med att sluta – man måste bli klar!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #84691

  Mitt bästa tips till alla som vill bli nikotinbefriade: det räcker inte med att sluta – man måste tänka klart. Med det menar jag att tänka tydligt och tänka till punkt om de egentliga värdena av nikotin.

  När det blir uppenbart för dig att du bara är bluffad till att tro att: din livskvalitet är beroende av nikotin och att du bara är bluffad till att tro att nikotinabstinensen är svår att hantera – först då kommer du tappa suget.

  För sanningen är att ingen, någonsin, ångrat att ha blivit fysiskt och mentalt nikotinbefriade. Detta på grund av att när man är klartänkt så blir det så uppenbart att man inte blir lugn, tillfredsställd, belönad eller tröstad av nikotin. Det är bara en bluff. Det enda du gör är att tillfredsställa en abstinens som ger en mild känsla av oro och hunger. Den klarar vem som helst att stå emot några veckor innan den försvinner helt. Fas om man inte aktivt städar bort de felaktiga, dumma, ofullständiga bilderna man har i huvudet om ciggens eller snusets värde så är man inte klar.

  Jag har hjälpt många att bli klara – läs mer på klarmednikotin.se – det är verkligen inte svårt att bli nikotinbefriad om man gör det rätt.

  #85420
  HansOskar
  Medlem

  Jag håller helt med, och har sista dagarna kommit fram till att det gäller alkohol med, fast där är ju valet tydligare. Går man på fest för att dricka, eller dricker man för att man går på fest.

  Och det är ju det som gör snus så lurigt – Man behöver ju inte göra valet på samma sätt som alkoholen. Medan samhället delas upp i dom som dricker/inte dricker, så kan ju snusare i smyg snusa på….

  F

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.