Det gick ju – ett halvår nu utan nikotin!

Välkommen! Forum Allmänt Det gick ju – ett halvår nu utan nikotin!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73154
    issen
    Medlem

    Nu är det drygt ett halvår som jag varit helt nikotinfri. Jag med värsta snusmissbruket, jag har slutat snusa!!! Ja, nu säger jag inte längre att jag håller upp utan nu har jag faktiskt slutat.

    Skillnaden denna gång mot alla andra gånger som jag misslyckats är att jag tog hjälp av hypnoterapi. Skumt, knäppt, flummigt och lite läskigt – men det funkar:)

    Nästa snus som kommer in i min mun kostar 500 000 kr, de pengarna kan jag göra bättre saker för. En till snus och jag kommer sitta fast i skiten igen och jag tror inte jag orkar med att sluta en gång till.

    Jag läser regelbundet slutasnusabloggen. Det hjälper mig att se andras kämpanden i början då det är som värst och otroligt jobbigt. Jag vill inte uppleva det igen. Även om det fortfarande är kämpigt ibland så är det ingenting mot de 4 första veckorna.

    Så, det går faktiskt att sluta snusa. Även för mig:)

    #77552
    nybrocorner
    Medlem

    Härrrligt, jag e så sjukt avundsjuk… men om fem månader och två veckor skall jag lägga upp en liknande post… men grymt bra jobbat… du e värd all respekt…

    #77553
    issen
    Medlem

    Tack nybrocorner. Har snusat i drygt 30 år som känns så otroligt onödiga nu. Mår faktiskt mycket bättre nu även om jag fortfarande saknar snuset. Har väl gjort 5-6 allvarliga försök att sluta tidigare men aldrig kommit så långt som denna gång. Slängde dosan 27 nov förra året och tryckte i mig både plåster och tuggummi och höll på att bli galen. Hypnoterapin gjorde att jag kunde slänga alla nikotinhjälpmedel och nu är jag fri!!!

    #77554
    nybrocorner
    Medlem

    Respekt… du är värd all respekt… det är för insatser som den du gjort som jag vågar tro på mig själv… och mitt projekt sluta snusa…

    #77555
    issen
    Medlem

    Du verkar ha bestämt dig så det kommer att gå alldeles utmärkt för dig också!!

    #77556

    Stort grattis! Vi behöver goda förebilder här och din resaoch framgång är en inspiration för oss alla

    #77557
    issen
    Medlem

    Tack och lycka till själv. Jag säger som många andra, om jag kan lyckas med detta äventyr så kan alla. Men, det är en jobbig resa men väl värd den.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.