Det går sluta snusa UTAN att få abstinensbesvär

Välkommen! Forum Tips och metoder Det går sluta snusa UTAN att få abstinensbesvär

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #90576
  Bubbelbad
  Medlem

  Hej,

  Jag vill bara börja med att säga att det här är inte reklam, jag bara skriver detta för jag vill att så många som möjligt ska få samma möjlighet som jag fick, att sluta snusa utan abstinensbesvär. Jag använde inga läkemedel, inga substitut. Jag använde bara en metod som heter Allen Carrs Easyway to Quit smoking. Men den fungerar precis lika bra för snusare.

  Allen Carr har säkert diskuterats här tidigare, men det här bara måste lyftas. Det här är den enda rätta vägen att bli kvitt sitt nikotinberoende! Jag garanterar att det fungerar, men man måste vara fokuserad och försöka förstå tankesättet, annars kommer det inte fungera.

  Min historia kort:
  Många års snusande och har de sista 6 åren inte ens haft en enda dags uppehåll. Snusat det första och det sista jag gjort varje dag. Spottade ut sista snusen sent i söndags kväll.

  Måndag: Kände mig lite ”annorlunda”, lite sugen på snus men inget jag led av. Försökte tänka som Allen Carr lärt mig. Till och från under dagen fick jag ett sug efter snus, men det gick över lika snabbt som det kom. Somnade utan problem på kvällen. Redan på måndagen visste jag att det här kommer jag klara.

  Tisdag: Nu börjar det hända grejer. Jag vaknar helt utvilad innan väckaren ringer. Jag kan inte minnas när det hände senast, mitt i arbetsveckan. Jag är piggare än vanligt hela dagen, känner mig gladare och mer välmående än dagen innan. Inte alls sugen på snus längre. På kvällen provar jag lukta på snus. Känner inget begär.

  Onsdag (idag): Samma sak på morgonen. Vaknar utvilad, helt otroligt skönt. Gladare och mer välmående på jobbet än vad jag brukar vara. Idag har jag haft NOLL snusbegär.

  Jag har inte haft några som helst abstinensbesvär under dessa tre dagar. Första dagen kände jag av att jag slutat snusa, suget kom ibland men det var absolut inga problem att hantera. Jag var aldrig nära att trilla dit och idag är det helt riskfritt.

  Allt detta är 100% true story! Funkar det för mig så funkar det för dig. Skaffa boken, DVD också eller gå en sån där kurs som de håller. (tror kurs bara finns i Stockholm) Metoden fungerar och lyckas du inte första gången, läs boken igen för då är det någon viktig omställning du inte gjort i hjärnan. Nikotinberoendet är 99% psykologiskt.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.