Denna gången ger jag inte upp…

Välkommen! Forum Dagbok Denna gången ger jag inte upp…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68694
    Svartalvheim
    Medlem

    Hejsan alla, bestämde mig idag för att sluta snusa efter 11 års beroende, Har försökt sluta förrut men börjat om, mest pågrund av att jag nog inte riktigt ville sluta då psykiskt.

    Men nu finns det ingen återvändo, har bara varit utan snus i nån timme men känner redan hur abstinensen gör sig påmind, det som kommer bli jobbigast är snusen efter maten och till morgonkaffet då de e så förbannat gött med en prilla :)

    wish me luck!

    #75656
    Marina
    Medlem

    Önskar dig all lycka till! avled tanken så fort den kommer. Njut av kaffet som det är :-)

    Efter maten brukar jag försöka njuta av lite kaffe istället. Ingen snus på maten hör inte.

    #75657
    Svartalvheim
    Medlem

    Tackar tackar :) jo de ska jag försöka, men de e så svårt att avleda tanken när snus och kaffe gått hand i hand dom senaste åren :) men vill man så kan man, de e så jag försöker tänka! Det jobbiga just nu är dock humöret, det går upp och ner som en jojo redan nu, vill inte ens tänka på hur det ska vara imorgon då :P

    #75658
    Marina
    Medlem

    Jo jag vet hur gott det är med kaffe och snus :-)

    Det jag gjorde var att efter maten flyttade jag fokus från snus till kaffe. Tänkte hur gott det är med kaffe. Funkade ibland och lite ihopknöcklat papper under läppen så var nästan känslan komplett ;-)

    I början tog jag timme gör timme och då blev det inte så mäktigt att tänka att man aldrig mer skulle få snusa.

    Humöret är fruktansvärt i början.

    #75659
    Svartalvheim
    Medlem

    14 tim senare: Jävligt jobbigt idag, humöret har varit minst sagt instabilt, känns som att jag är 100 olika personligheter på samma gång :P men de e nog för att jag i vissa stunder kommer på mig själv med att bara tänka på snus och hur mkt abstinens jag har. (känner helt enkelt efter för mkt)

    Vet inte om jag ska våga mig på en kaffekopp nu, eller om jag ska vänta nån dag tills det värsta har lagt sig och jag börjar komma in i känslan av att inte snusa, lite mer.

    Sitter nu med papper under läppen och det hjälper ju lite iaf.

    ska förövrigt på middag ikv hos flickvännens mamma, lär inte bli lätt eftersom hon snusar, menmen har inga planer på att ge upp nu när allt redan är igång..Måste klara detta!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.